avicii

„Elvesztettünk egy barátot, akinek csodás szíve volt!” – Így búcsúznak a sztárok Avicii-től

Még mindig felfoghatatlan, hogy április 20-án holtan találták a világ egyik legismertebb lemezlovasát, a 28 éves Tim Berglinget, művésznevén Avicii-t. 

Avicii-t április 20-án, péntek délután találták holtan Omán fővárosában, Maszkatban. A svéd DJ nyaralását töltötte, melyen annyira jól érezte magát, hogy a tervezetnél egy héttel meghosszabbította pihenését. 

Objektum doboz

A munkában nem ismert megállást, túlhajtotta magát. Túlzott alkoholfogyasztása miatt akut hasnyálmirigy-gyulladása volt, betegsége miatt Avicii 2016-ban vállalt utoljára élő fellépést. Avicii halálhírét a menedzsere közölte, de sajnos több információ azóta sem érkezett, így az, hogy pontosan, mi okozta halálát egyelőre nem ismert. 

Avicii-t világszerte gyászolják: Svédországban, Stockholm egyik főterén megemlékezést tartottak, egy holland templom pedig Avicii leghíresebb számait harangozta el.

Objektum doboz

A sztárok közösségi oldalukon búcsúztak Avicii-től

Madonna

Annyira szomorú... annyira tragikus. Isten veled, drága Tim. Túl hamar mentél el!

Objektum doboz

Tiesto

Nem tudom szavakkal leírni, mit érzek most! Hiányozni fogsz tesó!

Objektum doboz

Martin Garrix

Nem igazán tudom szavakkal leírni, mit érzek... köszönöm, hogy inspiráltál engem és még milliókat! 

Objektum doboz

David Guetta‏

Nagyon rossz dolog történt, elvesztettünk egy barátot, akinek csodás szíve volt, a világ pedig elvesztett egy nagyon tehetséges zenészt... Köszönöm a csodás dallamokat, a stúdióban tölött időt, a közös zenélést és a közös időtöltést barátként.

Objektum doboz

Rita Ora

Nincsenek szavak. Emlékszem, milyen csodálatos volt együtt dolgozni. Részvétem a családnak, a barátoknak, a rajongóknak. Összetört a szívem!

Objektum doboz

Mi pedig ezzel a dallal búcsúzunk!

Isten veled, Avicii!

Objektum doboz