Egyéb kategória

Mit szóltok? Plus size blogger „koppintja” Meghan Markle stílusát

A koppintás szó azért némiképp túlzás, inkább csak inspirálódik. És milyen jól teszi! Itt a bizonyíték arra, hogy a stílusos megjelenés 38-as méret fölött is stílusos.

vous - 2018.04.24.
Mit szóltok? Plus size blogger „koppintja” Meghan Markle stílusát

Az nem titok, hogy odáig vagyunk Meghan Markle stílusáért, de azt is tudjuk, hogy nem vagyunk egyedül. Katie Sturino New York-i plus size blogger azért hozta létre a profilját, hogy megmutassa,

hogyan lehet 46-os nőként létezni egy 34-es méretű világban. A képek szerint elég jól!

Katie szívesen bújik híres nők bőrébe ruhájába. A végeredményért egészen egyszerűen odáig vagyunk! A fotók ugyanis pontosan azt bizonyítják, hogy a méret tényleg nem lényeg. A személyi stylistok szerint sokkal fontosabb, hogy milyen a tartásunk és mennyire vagyunk feszesek. Az előbbin tartásjavító tornával, az utóbbin rendszeres mozgással tudtok javítani (nálunk rengeteg cikket találtok a futással, rendszeres mozgással, különböző sportágakkal kapcsolatban).

Nézzétek csak, milyen Meghan Markle 46-os méretben!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

És íme a többi híresség Katie-módra.

Alexa Chung

Objektum doboz

Riley Keough

Objektum doboz

Beyoncé

Objektum doboz

Gisele Bündchen

Objektum doboz

Kate Bosworth

Objektum doboz

Szemes Nóra személyi stylisttól egy workshopon tanultam meg, hogyan kell kiiktatni a fekete színt az őszi és téli ruhatárunkból.

Szemes Nóra személyi stylist: Ne gondoljuk, hogy a konfekcióméretnek tökéletesnek kell lennie

Úgy tűnik, teljesen mindegy, hogy XS-es, M-es vagy L-es, homokóra, fiús vagy körte testalkat valaki, ugyanúgy térdig járja a lábát, mire talál magának egyetlenegy jó ruhadarabot is. Egy biztos: nem velünk van a baj. Hanem akkor mivel? Szemes Nóra személyi stylistot kérdeztem, aki évente több száz ügyféllel vásárol a legkülönbözőbb üzletekben.

A folytatást ide kattintva olvashatjátok.

Ajánlott cikkek