fagyi jégkrém

Csicseriborsóléből csokifagyi? Kipróbáltuk!

Szörnyen hangzik, és nagyon nehéz elképzelni, hogy finom vége lesz, pedig így van – a csicseriborsó-konzervek levéből annyira finom, egészséges csokifagyit lehet csinálni, hogy azt nagyon nehéz túlszárnyalni. Az utolsó pillanatig csak a csicseriborsó szagát érezni a masszán, de amint kikerül a mélyhűtőből, már kész is a csoda!

A csicseriborsó levét rengeteg finomsághoz lehet felhasználni – legtöbben kidobjuk, pedig egyáltalán nem kellene, ugyanis aranyat tud érni, ha szeretjük az édességeket. Az egyik legegyszerűbb módja a felhasználásnak az, ha csokifagyit csinálunk belőle, de süteményekhez is kiváló.

A csokifagyit kipróbáltuk, és biztosíthatunk mindenkit: legalább annyira jó, mint a boltban kapható, hagyományos verziók, sőt talán még annál is finomabb!

A cikknek itt még koránt sincs vége, a receptet ITT találjátok. 

Forrás:
Unsplash
fészertitkok

Indul a #fészertitkok! Ismerjétek meg legújabb DIY-sorozatunkat!

A #fészertitkok a VOUS legújabb sorozata, amely egy virtuális menedék lehet minden nő számára. Egy hely, ahol egyszerre ismerhettek meg pofonegyszerű háztartási praktikákat, de akár kertszépítési-, szépségápolási tippekkel is gazdagodhattok. A #fészertitkokban lesz szó a női barkácsolásról, a főzésről, a mozgásról, a recyclingról, de még az autókról is – egy szóval mindenről, ami egy 21. századi nő életét körülveszi és amiket apróbb trükkökkel még élhetőbbé tehettek. Kíváncsiak vagytok a részletekre? ITT mindent megtudhatttok!