esküvő

Ezeket NE adjátok ajándékba, ha esküvőre mentek!

Amikor megkapjuk az esküvői meghívót - az öröm mellett, természetesen - megjelenik egy nyugtalanító érzés: mégis mit adjunk ajándékba? Nyakunkon az esküvőszezon, üres kézzel beállítani pedig ciki - az alábbi dolgokkal legalábbis biztosan!

Akinek a családtagjai vagy a barátai már házasodnak, biztosan szembesült az egyik legfontosabb, mégis leginkább tabunak számító kérdéssel: mit és mennyit illik adni?

A legjobban akkor jártok, ha az ifjú pár már a megívón feltünteti, hogy mire lenne szüksége,

viszont ha ez nem történt meg, akkor sem kell a sötétben tapogatózni. Segítünk, hogy mit vihettek és mi az, amit inkább ne!

Kávéskészlet/étkészlet stb.

Régóta visszatérő esküvős poén, amikor a friss házasok az ezredik kávéskészletet is megkapják ajándékba, majd azon tanakodnak, kinek adják tovább. Két oka is van annak, miért nem lehet egy ilyen ajándéknak örülni. Egy: valószínűleg van belőle otthon; kettő: akkor már inkább hadd válasszanak az ünnepeltek a saját ízlésük szerint.

Lakberendezési tárgy

Hacsak nem lakberendezéssel foglalkoztok és nem ismeritek NAGYON JÓL a pár lakását, felejtsétek el! 99,9%, hogy mellényúltok.

Nyaralás

Egy meglepetés-utazás sokkal több kellemetlenséget tartogat magában, mint jót: ráérnek-e a felek az adott időpontban, kell-e kivenni szabdságot, mennyire költséges a hely... Inkább bízzátok a házasodókra, hol szeretnék tölteni a nászutat!

Babaruha

Lehet valami ennél kellemetlenebb? Az egyetlen elfogadható magyarázat a babaruha-ajándékozásra, ha lehet tudni, hogy a menyasszony gyereket vár. Ezen kívül minden esetben egy hatalmas no-no a dolog.

És akkor mit igen?

A legtöbben szólnak előre, de ha mégsem, akkor most szólunk mi:

pénzt.

A házasodók valószínűeg tudják, mire gyűjtenek, miből mit és mennyit szeretnének, szóval a legjobb, ha előkészítitek a borítékot - hacsak a pár nem rendelkezett másként.

esküvői

Esküvő-szervezési tippek menyasszonyoknak – Így lehet tökéletes a nagy nap

Minden kislány álmodozik az esküvőjéről. A nagy napról, amikor minden virágba borul. Amikor úgy festünk, mint egy igazi hercegnő. Amikor életünk szerelme örök hűséget fogad nekünk az oltár előtt. De mi történik, mikor az álom végre valósággá válik? Mi vár ránk a nagy kérdés után? Vagy éppen előtte?

Lássuk, hogyan érdemes megszervezni életünk legfontosabb napját!