Miley Cyrus Converse tornacipő

Csillámporos vadulás – Megérkezett a Converse x Miley Cyrus kollekció!

Még csak május van, de a Converse idén már sokadszor hallatt magáról: év elején Tyler, The Creatorrel készült közös kollabjuk robbant be a boltokba, majd az újragondolt tavaszi platform tornacipők káprázatátták el a sneakerrajongókat és a felsorolásnak itt még koránt sincs vége, legújabb kampányuk ugyanis megint nagyon ütősre sikeredett. Jelentjük, megérkezett a Converse x Miley Cyrus kollekció és zseniális lett! 

Miley Cyrus és a Converse neve nem először fonódik össze: a 110 éves tornacipőmárka 2017-ben is a vadóc énekesnőre voksolt Pride nevet viselő kampányát illetően. Az akkori vibráló színű, szivárványos Chuck Taylor All Star cipők emlékezetesre sikerültek, de legújabb 2018-as kampányuk talán még nagyobbat szól majd.

A legújabb közös kollekció tükrözi az énekesnő hitvallását, melynek központjában nem meglepő módon az elfogadás és az önkifejezés szabadsága áll. A vidám, feltűnő és nem utolsó sorban csillogó kollekció mindenkinek szól nemtől, kortól, valamint szexuális orientációtól függetlenül. 

Meséljenek helyettünk a képek!  

Forrás:
CONVERSE
Forrás:
CONVERSE

Forrás:
CONVERSE
Forrás:
CONVERSE
Forrás:
CONVERSE
Forrás:
CONVERSE
Forrás:
CONVERSE

A legvagányabb tavaszi darabokat itthon kizárólag a WestEnd Converse márkaboltban és az Office Shoes boltjában (1052. Budapest, Deák Ferenc utca 17. és Aréna Pláza) szerezhetitek be.