Egyéb kategória

Elfeledkeztetek az anyák napjáról? Nyugi, itt van 5 életmentő tipp

Május első vasárnapja az édesanyáké – tudjuk ezt már ovis korunk óta, de a nagy rohanásban bárkivel előfordul, hogy elfeledkezik róla. De mitévők legyünk, ha nem vettünk semmit és nyakunkon az ünnep?

vous - 2018.05.05.
Elfeledkeztetek az anyák napjáról? Nyugi, itt van 5 életmentő tipp

Főzzétek ti az ebédet

A legnagyobb segítség egy anyának, ha legalább egy napra leveszik a válláról a terheket. Mi lenne, ha ezen a hétvégén ti felelnétek a vasárnapi ebédért?

Az örök klasszikus: virág és csoki

Bár túl sok fantázia nincs benne, de a virágárusokhoz hétvégén is bármikor be lehet ugrani. Bátrabbak meg még orgonát is lophatnak a szomszédból. 😉

Anya-lánya program… akár egy héttel később is

Ajándékozzatok élményt! Ahelyett, hogy üres kézzel állítanátok be, inkább ajánljátok fel, hogy a nap folyamán vagy az azt követő héten anyukátok vendég egy kávéra/sütire vagy mondjuk egy mozizásra.

„Segítségkupon”

Ha már nem éltek együtt a szüleitekkel, ajánljátok fel, hogy az adott évben mondjuk tíz alkalommal átmentek és elvégeztek valamit a ház körül – legyen szó takarításról, ablakmosásról, kertészkedésről vagy főzésről.

Online shopping

A legtöbb webshopban ugyan várni kell a szállítással, de extra összeg fejében kihozzák a cuccokat egy-két napon belül is: ha nem volt időtök elmenni vásárolni a héten, az internetes vásárlás életmentő lehet

Ti mit ajándékoztok idén?

Ajánlott cikkek