Egyéb kategória

Hétvégi programdömping: Ezen a hétvégén hiba lenne otthon ülni!

Ugye milyen gyorsan elrepült ez a hét? Jó, nincs mit csodálkozni, a hosszú hétvége megborította a rendszert, de mi ezt csöppet sem bánjuk! Végre megint itt a szombat és mi alig várjuk, hogy nyakunkba vegyük a várost, hisz amióta ilyen jó idő van, pezseg az élet! Hogy ne csak mi szórakozzunk jól, nektek is készítettünk egy kis programajánlót! Indulhatunk?

vous - 2018.05.05.
Hétvégi programdömping: Ezen a hétvégén hiba lenne otthon ülni!

Food Truck Show és lóverseny

A tavasz legnagyobb street food fesztiválját a Kincsem Parkban rendezik. A látogatókat péntektől vasárnapig ügető- és galoppversenyekkel, gyerekprogramokkal, filmvetítéssel és az ország legtöbb food truckjával várják. Ha eddig még csak a filmekben láttál lóversenyt, itt a helyed! A Facebook eseményért kattints ide!

Objektum doboz

Madarak és fák napja

Negyedik alkalommal rendezik meg a Kazinczy utcában a Madarak és fák napját. A cél, hogy ünnepeljük a természetet a belváros szívében. Az utcában működő vendéglátóhelyek összefognak egy élhetőbb, zöldebb, madárcsicsergősebb, és párbeszédalapúbb belváros létrehozásáért. Megismerkedhetünk civil szervezetekkel, helytörténeti sétán vehetünk részt, hajléktalanok történetét ismerhetjük meg, interaktív társasjátékkal tudhatjuk meg, hogyan él egy közmunkás, vagy épp vászonszatyrokat pingálhatunk. A Facebook eseményért kattints ide!

Objektum doboz

Dunai Regatta

A Dunai Regattán egyetemi sárkányhajós és evezős csapatok mérik össze erejüket a Duna legszebb budapesti szakaszán, a Parlament és a Budapesti Műszaki Egyetem között. A vízi versenyek mellett látványos cheerleader show, sportprogramok, a Sound of the University tehetségkutató döntője, valamint hazai bandák és dj-k bulija vár.  A Facebook eseményért kattints ide!

Objektum doboz

Budapest100

A 8. Budapest100 programjában a terek kapják a főszerepet. Jönnek a májusi virágok, a kertészkedő  aktív  közösségek,  a  kortárs  épületeket  bemutató  csapatok,  a  történelmet  idéző idősek,  a  nappali  piknik  és  az  esti  zenélés  a  parkokban,  tereken.  Nyissunk együtt kaput, ajtót, folyosót pincétől a padlásig: találkozzunk a házakban és a téren! A Facebook eseményért kattints ide!

Objektum doboz

Kiskertpiac

A kiskertpiac olyan vásártér, amely az igényes, urbánus és fenntartható életmód kialakításához nyújt inspirációkat, a megvalósításhoz szükséges növény, gasztronómiai, természetes kence és dizájn termékeket. Ha utolsó pillanatra hagytad az anyák napi ajándékvásárlást, az Anker't felé vedd az irányt! Az eseményt böngészve egy tucatnyi ideális ajándékot láttunk, nézzetek be, érdemes! A Facebook eseményért kattints ide!

Objektum doboz

Reméljük, találtok kedvetekre való programot! Jó szórakozást! 

Ajánlott cikkek