Anyáknapi desszert heisse liebe vaníliafagyi fűszeres málnaraguval

Forró szeretet – a legfrappánsabb villámdesszert, aminek édesanya nem tud ellenállni

A Heisse Liebe, vagyis a forró szeretet névre hallgató finomság egy zseniálisan egyszerű és szuperfinom, nagyon kényeztető desszert, ami minden ünnepen osztatlan sikert arat, egyszerre fagyis, de forró, édes és fanyar, ellentmondásokkal teli, de nagyon harmonikus összességében, olyan, mint egy jó kapcsolat. Legyen az anya-gyerek, baráti vagy párkapcsolati.

Pofonegyszerű, percek alatt prezentálható, de bámulatosan finom desszert a Heisse Liebe, ami egy forró és fűszeres málnaragu és vaníliafagyi kombója. Friss és fagyasztott málnával is készíthető, egy kis aromás alkohollal, fűszerrel összeforralva, karamellizált cukorral megbolondítva olyan isteni és egyszerű, gyors finomság, ami mindenkit levesz a lábáról.

DIY függőkert kövirózsa növény

Még nem késő: DIY-ajándékötleteket anyák napjára itt találtok

A fagyit készíthetjük házilag is, de ha last minute desszertre van szükség, akkor a boltit is tökéletesen felvidítja a házi málnaragu, ami most narancslével és narancslikőrrel készült, de fehér rummal vagy egy kevés vörösborral is nagyon finom, bár más ízvilágú lesz. Érdemes kísérletezni és többfélét kipróbálni, mert minde változatban isteni!

A cikk folytatását keressétek a Cookta oldalán!

Forrás:
Depositphotos