Egyéb kategória

Megválasztották Magyarország legjobb szakállát – íme!

Május 5-én, a Tattoo Majális alprogramjaként került megrendezésre Magyarország első szakáll szépségversenye, A Nagy Szakállverseny. A pénzdíjas versenyre több mint százan jelentkeztek, az elődöntőből húsz versenyző jutott tovább, majd a zsűri a legjobb ötből választott győztest.

vous - 2018.05.08.
Megválasztották Magyarország legjobb szakállát – íme!

A Nagy Szakállverseny győztese a 25 éves Bogláry Bence Richárd lett, ami nem a véletlen műve: a csepeli dohánybolti eladó napi két órát foglalkozik a szakállával, és már el sem tudná képzelni az arcát nélküle.

Nagyon figyelek a szakállamra. Napi legalább két órát foglalkozom vele: olajozom, fésülöm, mosom, igazítok rajta, mert nem szeretném, hogy igénytelen szakáll látszatát keltse. Kéthetente borbélyhoz is járok, hogy mindig tökéletesen nézzen ki

– mondta a A Nagy Szakállverseny győztese, aki nem is olyan régen kezdett bele a szakálla növesztésébe.

„Négy éve nem láttam az arcomat, de a mostani szakállam csak két éve nő. Azért kezdtem bele annak idején, mert nem szerettem borotválkozni, mindig megvágtam magam. Emellett szerintem a szakáll egy hihetetlenül erős férfias karakterjegy, amire nagyon büszke vagyok" – tette hozzá Bogláry Bence Richárd, aki pénznyereménnyel és tárgynyereményekkel is gazdagabb lett a hétvégén, mások mellett a Tankcsapda saját szakállolajából is kapott.

A Tattoo Majális szervezői úgy döntöttek, hogy az erős kezdés után nem hagyják annyiban a szakállverseny szervezését: hagyományteremtő céllal jövő májusban is keresik majd az ország legjobb szakállát. 

Favágószexuális pasik: tényleg ők jelentik a visszatérést az „igazi férfiassághoz”?

5 mókás helyzet, ami ismerős lesz, ha a pasitok szakállas

Ha egy pasi a fejébe veszi, hogy megnöveszti a szakállát, akkor azon túl, hogy el kell fogadnotok, a szőrtelen pasitokból kvázi vadember lesz, egyéb olyan apró dolgokkal is számolnotok kell, amikbe bele sem gondoltatok. Se ti, se a pasitok.

A cikk folytatása ITT jön!

Ajánlott cikkek