Egyéb kategória

Új nyári ruhákra vágytok? Varrjátok meg őket Budapest legjobb workshopjain

Ha hiszitek, ha nem, ma már nincs párizsi, londoni vagy milánói divat. Az átlagemberek fast fashion márkáktól vásárolnak, amelyek szinte ugyanazt árulják a világ minden pontján, így mindenki ugyanúgy néz ki a világ minden pontján. Tudunk egy sokkal menőbb módszert arra, hogy kibontakoztassátok a stílusotokat. Ahelyett, hogy a fast fashion márkáknál vásároltok nyári ruhát, varrjátok meg inkább magatoknak. Ha nem tudtok varrni, az sem baj: irány Budapest legjobb workshopjai!

vous - 2018.05.08.
Új nyári ruhákra vágytok? Varrjátok meg őket Budapest legjobb workshopjain

Póló

A következő workshopot azoknak ajánlja a Vágj bele! kétfős csapata, akik már profik a nadrágfelhajtásban, és már az összes ismerősük függönyét beszegték, azonban a sztreccs anyagok varrása misztikus, esetleg félelmetes dolognak tűnik számukra. A workshopon megtanulhatjátok, hogyan bánjatok az izgága streccsanyaggal, így soha többé nem lesz stressz ezekkel foglalatoskodni, készülhetnek a nyári pólók, felsők, tunikák vagy egyszerűbb ruhák is.

A workshopra ide kattintva jelentkezhettek.

Szoknya

Varrni ugyan a következő workshopon nem fogtok, de szabásmintát szerkeszteni annál is inkább. Ha már nem vagytok kezdők, annyira ismeritek a Burda szabásmintáit, hogy már szeretnétek tőlük elszakadni, akkor ez az intenzív workshop nektek szól. Szabó Gabi, a zagabo magyar márka tervezője vezet be benneteket a szabásmintaszerkesztés rejtelmeibe. Izgalmasan hangzik, ne hagyjátok ki!

A workshopra ide kattintva jelentkezhettek.

Forrás:
Pinkponilo
„De jó a tüllszoknyád!”, „Köszi, én varrtam!” – A PINKPONILO workshopján jártam Mengyán Eszter

„De jó a tüllszoknyád!”, „Köszi, én varrtam!” – A PINKPONILO workshopján jártam

Régen minden jobb volt. De legalábbis annyira, hogy az eldobható divat helyett voltak „rendes” ruháink, amiket meg lehetett javítani normálisan, mert nem tekeredtek, bolyhosodtak, foszlottak, nyúltak, maximum itt-ott megkoptak vagy a varrás mentén meglazultak. Éppen ezért régen minden valamirevaló háztartásban volt varrógép, amit a család apraja-nagyja tudott is használni. Nemrég én is újratanultam használni a varrógépet, szabtam, tűztem, varrtam. A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Csinos cipő

Mi az a kaptafa? Hogyan készül a cipő? Tényleg el lehet készíteni egy könnyű, elegánsabb cipellőt a hétköznapokra? Franka cipőműhelyében igen, ráadásul a leírás alapján nem is tűnik annyira vészesnek az egész. Próbáljátok ki!

A workshopra ide kattintva jelentkezhettek.

Fürdőruha

Nincsen nyár fürdőruha, illetve bikini nélkül. Ha eddig nem találtatok olyat, amelyik tetszett volna akár színre, akár fazonra, akkor miért ne varrnátok meg? Na, ugye! A Pinkponilo csapata tárt karokkal vár benneteket, ne csússzatok le a lehetőségről!

A workshopra ide kattintva jelentkezhettek.

Paneltáska

Mi már kipróbáltuk, és őszintén ajánljuk, hogy készítsetek ti is magatoknak paneltáskát. A Vengru csapata mindenben segít, varrnotok nem is kell, cserébe sokat szabhattok, ragaszthattok, hogy a végén legyen egy olyan szuper kistáskátok, amelyet clutch-ként, hátizsákként vagy övtáskaként is viselhettek.

A workshopra ide kattintva jelentkezhettek.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek