Egyéb kategória

A Backstreet Boys Spice Girls-nek öltözött, és előadott két dalt– kínos lett

Hacsak egy estére is de a Backstreet Boysból Spice Girls lett – vicces képekre és videókra számítottunk, nos inkább szekunder szégyenérzet lett belőle. 

vous - 2018.05.10.
A Backstreet Boys Spice Girls-nek öltözött, és előadott két dalt– kínos lett

Biztos, a Backstreet Boys tagjai is értesültek a Spice Girls egyesüléséről, ugyanis Miamiban, egy popzenei fesztiválon a srácok Spice Girlsnek öltöztek és előadtak két dalt is. Miért? Hát, mert girl power –állítják a srácok, akik Insta-oldukra töltöttek fel egy fotót. 

Objektum doboz

Mélyebbre ásva már videókat is találni a „fergeteges fellépésről”.

Hölgyeim és uraim, a Spice Boys:

Objektum doboz

Objektum doboz

Hm… ti nevettetek? Mi nem annyira, annak ellenére, hogy még kicsit a '90-es években élünk és imádjuk őket. Nem baj, belefér. Főleg, hogy a Spice Girls nagy dobásra készül, Mel B ismét árulkodott: a fűszeres csajok tényleg turnéra indulnak és új dalokkal készülnek. Annak ellenére, hogy korábban ezt tagadták.

spice girls

Victoria Beckham mikrofonját rendszeresen kikapcsolták: 18 meglepő tény a Spice Girlsről 

A Spice Girls minden idők egyik legsikeresebb lányegyüttese – írhatnám, hogy minden ember be tudja azonosítani őket, de sajnos nem így van! (Ne is kérdezzétek!) De ti bizonyára kedveltétek a lánybandát, ezért is kattintottatok most ide. Hoztunk is 18 érdekes tényt a Spice Girlsről.

Ajánlott cikkek