Egyéb kategória

Amikor a haszonállat Instagram-sztár lesz

Ha úgy nőttetek fel, hogy a kutyának az udvaron volt a helye, a csirkének, kacsának pedig a fazékban vagy a sütőben, akkor lehet, hogy nem értitek majd, mi történik ebben a cikkben. A csirke, a kacsa ugyanis újabban ház kedvencnek számítanak, akiknek a fentiekkel ellentétben inkább a nappaliban, sőt, a hálóban van a helyük. Olyan kedvenceket mutatunk, akik úgy élnek, mint a kutyák vagy a macskák, csak ők épp csirkének vagy kacsának születtek.

vous - 2018.05.10.
Amikor a haszonállat Instagram-sztár lesz

Jenny Lewis (@lipstick_and_chickens)

Jenny nem a csirke neve, hanem a gazdát hívják így, aki előszeretettel fotózza kedvenceit. A csirkék közül van, amelyik a lakásban él vele, így ha eddig nem tudtátok volna, most itt az ideje: a csirkék fürdetéséhez (mégsem mehetnek koszos lábbal és tollazattal a lakásba) létezik speciális, a számukra kifejlesztett csirkesampon.

Egy fotó a csirkéről:

Objektum doboz

Egy videó a fürdőző csirkéről:

Objektum doboz

Marley P. KING (@marleypking)

Kevés cukibb dolog létezik a világon a füvön fetrengő kiskacsánál.

Objektum doboz

Talán csak a gazdájáért rajongó felnőtt kacsa lehet az, amelyik könnyebben elrabolja a szívünket. Marley már nem is microinfluencer az Instagramon, hiszen több mint tízezren követik a kalandjait. Amúgy tudtátok, hogy létezik kacsapelenka is, ugyanis ezek az állatok nem tudnak szobatisztává válni, így a lakásban tartva nem árt, ha elővigyázatosak vagyunk.

Objektum doboz

Hamlet (@hamlet_the_piggy)

Kicsit csaltunk, hiszen Hamlet olyan törpemalac, amelyet kifejezetten házi kedvencként vagy terápiás állatként él az ember mellett. Ráadásul Hamletnek 327 ezer rajongója van, amelyről a hazai celebek nagy többsége csak álmodik. Ha beleszeretettek, olvassátok el a törpemalacokról szóló cikkünket is!

Objektum doboz

Objektum doboz

malac disznó sertés Priscilla Poppleton

Ezeket gondoljátok végig, mielőtt megosztjátok a lakásotokat egy törpemalaccal!

Ha azt mondom, háziállat, mi jut eszetekbe? Kutya, macska, hörcsög, süni, nyúl… na de hogy malac? Bizony, az utóbbi időben egyre népszerűbbek a törpemalacok, amelyek az én szívemet is elrabolták. Összegyűjtöttem pár hasznos infót arról, mivel jár, ha valaki egy ilyen kis turcsi orrú cukisággal szeretné megosztani a lakását! A cikket ide kattintva olvashatjátok!

Ajánlott cikkek