Egyéb kategória

Halált nem okozó, élelmiszernek látszó tárgy a proteinszelet

A proteinszelet állítólag nem olyan jó, mint amilyennek tűnik. Illetve ahhoz, hogy ezt eldöntsétek, érdemes végigolvasni a címkét. Tóth Gábor BioGabi legalábbis ezt tanácsolja nektek. És mi is.

vous - 2018.05.10.
Halált nem okozó, élelmiszernek látszó tárgy a proteinszelet

A VOUS-nál kifejezetten fontosnak tartjuk az egészséges életmód népszerűsítését. Nem hiszünk a fogyókúrában és a bikiniszezonban, helyette a rendszeres mozgásban, kielégítő alvásban, az egészséges táplálkozásban, a testi és lelki egyensúly megtalálásában látjuk „az örök élet titkát”.

Forrás:
iStock.com

Aki rendszeresen mozog, vagy elkezd edzeni, előbb-utóbb szemben találja magát a táplálékkiegészítők világával, és azon belül is a proteinszeletekkel. Erről írt Facebook-oldalán Tóth Gábor Biogabi, aki egy korábbi projektünknél táplálkozásért felelős szakértő volt. 

„Hangzatos hívószó lett a ‘protein’, így megjelentek az egészségesnek kikiáltott protein müzliszeletek (amelyek nem azonosak a fehérje szeletekkel), nem is túl olcsón. Nehezen definiálható, mi a termék célja. Sportélelmiszer? Nem. Fogyókúrás? Az sem lehet, hiszen a negyede cukor. Nos. Ezeket úgy hívnám, hogy azonnali halált nem okozó, élelmiszernek látszó tárgyak” – írja Gábor a Facebook-oldalán. A cikkeit ide kattintva olvashatjátok.

600

Az 5 legnagyobb tévhit az egészséges étkezéssel kapcsolatban

A táplálkozással kapcsolatos tévhitekből Dunát lehetne rekeszteni. Sokan azt hiszik, az egészséges táplálkozás bonyolult, átláthatatlan és megközelíthetetlen rendszer. És valami kattanása tuti van annak, aki így él.

A cikket ide kattintva olvashatjátok tovább.

Ajánlott cikkek