Egyéb kategória

Váratlan irányváltások és fokozott balesetveszély – Felpörögnek az Uránuszi energiák!

Az Uránuszi energiák most felpörgetnek a közelgő változásokra. Ez nagyjából a Bika újholdig (május 15.) tart. A működésképtelen témákon túl kell lépni, és az Uránusz ezt a folyamatot fénysebességre gyorsítja. Jöhetnek a hirtelen pálfordulások,  hirtelen felismerések, és a szokatlan vagy nem várt cselekedetek, reakciók. Fontos, hogy észnél legyünk ezekben a napokban, és szükségtelen kockázatokat ne vállaljunk. Mindamellett sokkal kényszerítőbben érezhetjük szükségét annak, hogy önmagunk érdekében határozottan cselekedjünk és önmagunk érdekeit tartsuk szem előtt a döntéseinknél, miközben az új élményekre nyitottá válunk. Extra energiát meríthetünk most a munkánkból, ha abban a kihívás most az újszerűség, vagy a kreatív megoldások megtalálása.

vous - 2018.05.11.
Váratlan irányváltások és fokozott balesetveszély – Felpörögnek az Uránuszi energiák!

Ahol az  uránuszi energia jelen van, ott a kiszámíthatatlanság is. 

Május 15-én átlép az Uránusz a Bika jegyébe, amely egy új korszaknak veheti a kezdetét, és a pénzügyek kiszámíthatatlanságát hozhatja majd. 

Előtte a Uránusszal találkozik a Mars és a Merkúr is mielőtt az Uránusz átlépne a Bikába.  A függőségeinket levetve lehet szárnyalni, spontán és szabadon.  Az Uránusz nem egy érzelmes bolygó, így régi korlátozó helyzetekből, elfojtott témáktól is könnyebben szabadulhatunk.

A cikk itt még nem ért véget, a folytatás ide kattintva, a blogomon olvasathátjátok tovább. 

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek