sör másnaposság

Nem kell Prágáig utaznotok – Fedezzétek fel a legjobb budapesti kézműves sörözőket!

Biztosan veletek is előfordult már, hogy valamiből kipróbáltátok az átlagosnál jobbat, minőségibbet, drágábbat, és onnantól már nem akartatok visszatérni a jól megszokotthoz, a hétköznapihoz. Én pont így vagyok a kézműves sörökkel. Összegyűjtöttem nektek azokat a helyeket, ahol új szintre emelhetitek a sörrel való kapcsolatotokat.

Írtam már a főváros legjobb salátázóiról, hamburgerezőiről, elárultam, hova érdemes menni a legjobb gofrikért, legutóbb pedig ajánlottam nektek pár tetőteraszos helyet. Most a finom söröké lesz a főszerep!

Legfelsőbb Beeróság

Általában előítéletes vagyok azokkal a helyekkel, amelynek a nevében valamilyen fájdalmas szóvicc van, de a Beeróságnak sikerült meggyőznie, hogy a név nem minden. 10 sörcsappal és több mint 120 féle üveges kézműves sörrel igyekeznek képviselni a magyar sörszakmát. Jó hír, hogy pár hónapja megnyitották konyhájukat is, az étlapra hamburgerek, poutinok, csirkeszárnyak, cézár saláta mellett az elmaradhatatlan sörperec is felkerült.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Léhűtő

A Léhűtőnek köszönhetően a bulinegyed közepén is találunk olyan helyet, ahova szívesen beülünk egy jó sörre, akkor is, ha nem külföldi turisták vagyunk. Egyszerre 6 csapról kínálják a magyar kézműves söröket, de nem kell tartanod attól, hogy ráunsz, hisz mindig megújul a választék. És persze itt sincs hiány üveges és külföldi nedűkből, csak győzzünk választani!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Élesztő

Az Élesztő a magyar sörforradalom egyik központja, egy igazi sörmennyország. Kapaszkodjatok meg: 21 sörcsapról kínálják a különleges italokat. Mivel az Élesztőt a Főzdefeszt – Első Hazai Kézműves Sörfesztivál - szervezői nyitották, itt a közönség első kézből férhet hozzá a legizgalmasabb, legkülönlegesebb magyar főzetekhez. Arra viszont figyelnek, hogy ne forduljunk azonnal sarkon, amint meglátjuk az árakat, elérhető áru, jó ivósört is találunk náluk.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Kandalló Kézműves Pub

A Kandalló személyes kedvencem, elsősorban az isteni és különleges hamburgerek miatt, de ha ez nem lenne elég, itt is nagy hangsúlyt fektetnek a folyékony kenyérre. Olyannyira, hogy nemrég elnyerték a Heineken Budapest Nightlife Awards díjátadón a legjobb kézműves sörözőnek járó díjat.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Egészségetekre!