meghan markle

Tökéletes választás! Gyönyörű, modern menyasszonyként tündököl Meghan Markle

Eljött a nagy nap, amit nemcsak a királyi család, de az egész világ tűkön ülve várt: Meghan Markle és Harry herceg összekötik életüket. A rajongók, a sajtó és a divat világa hetek óta azt találgatja, vajon milyen ruhát láthatunk majd viszont a hollywoodi hercegné-jelöltön. A találgatásoknak vége és nem csalódtunk: Meghan csak úgy ragyog a windsori Szent György kápolna előtt, a ruhájára pedig aligha mondhat bárki rosszat. 

Harry herceg és a mi szavunk is azonnal elállt, Meghan Markle ruhájáról ugyanis már az első pillantás után ódákat lehet zengeni, de ha röviden szeretnénk összegezni:

Letiszult, modern, mai – pont olyan, mint ő maga. 

A menyasszony egyszerű vonalvezetésű, selyem menyasszonyi ruháját a Givenchy ház tervezője, Clare Waight Keller tervezte. A csónaknyakú, hosszú ujjú ruhát az elképzelésekkel ellenben sem gyöngy, sem csipke nem díszíti.

A ruha után a fátyol mellett sem lehet szó nélkül elmenni: az öt méter hosszú selyemtüll kiegészítővel az újdonsült hercegné a Nemzetközösség 53 országa előtt tiszteleg, ezen országok jellemző virágai ugyanis hímzés formájában díszítik a fátylat. Az egyszerű megjelenést Meghan természetesen egy csillogó tiarával koronázza meg, amit II. Erzsébet királynőtől kapott kölcsön. 

Íme, az első fotók! 

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz

 A cikk folyamatosan frissül!