A tavasz első friss ízeivel, eperrel és rebarbarával készült ez az isten süti, olyan, mint egy pite, de nem kell igazából se gyúrni, se pihentetni a tésztát, nem kell nyújtani sem. Maximálisan maceramentes, a végeredmény pedig egy nagyon omlós és illatos, finoman fanyar, friss gyümölcsökkel telepakolt kényeztető desszert.
Az alaptészta bármilyen gyümölccsel elkészíthető, és érdemes is minél többször és sokféle kombinációban kipróbálni, mert fantasztikusan finom, de eperrel és rebarbarával maga a mennyország.
Puha, omlós, illatos, és egész évben készíthető az aktuális szezonális gyümölcsökkel.
A vaj és a darált mandula különösen illatossá és omlóssá teszi a tésztát, ami ráadásul nagyon egyszerűen és gyorsan összeállítható, kezdőknek sem okoz csalódást, mert biztosan mindenkinek sikerül, hiszen elronthatatlanul egyszerű, ráadásul ha nem fogy el azonnal, hosszan friss is marad, sőt: másnap még finomabb.
Kíváncsiak vagytok a rebarbarás-epres morzsasüti receptjére? ITT elolvashatjátok.