Egyéb kategória

A mix & match után új trend indult hódító útjára: a matchy-matchy

Mintásat mintással viselni? Évek óta divat, a merészebbek a trend begyűrűzése előtt is mesterien űzték, és ezután is fogják. A mix & match mellett azonban nemrég megjelent egy új irányvonal. A matchy-matchy lényege szintén a mintákban rejlik, de aki ezt követi, az azonos mintákat kombinál. Buktatói természetesen ennek az irányvonalnak is vannak.

vous - 2018.05.25.
A mix & match után új trend indult hódító útjára: a matchy-matchy
Mintásat mintással viselni? Jaj, ne! – 5 napig teszteltem, mit mivel érdemes párosítani

Mintásat mintással viselni? Jaj, ne! – 5 napig teszteltem, mit mivel érdemes párosítani

Csíkos felsőhöz virágos alsó? Na ne már! – gondolnátok magatokban a legtöbben, és így éreztem én is idáig. Amellett, hogy évekig csak fekete ruhák sorakoztak a gardróbomban, a mintáktól is irtóztam. Mégis hogyan és mivel viselném őket? Ilyen felfogással képtelenség volt elhinni, hogy a menő street style képeket leszámítva bárhol is megállná a helyét egy mintás alsó–mintás felső kombó. Pedig de! A cikket és a képeket ide kattintva nézhetitek meg!

Csak néhány példa a nagy divatházaktól

Versace

Objektum doboz

Zimmermann

Objektum doboz

Sonia Rykiel

Objektum doboz

Alexander McQueen

Objektum doboz

Christian Siriano

Objektum doboz

Ha bevállaljátok, a következőkre figyeljetek:

  • Az elsőre durvának tűnő összhatást finomíthatjátok semleges árnyalatú darabokkal.
  • Elsőre csak két ugyanolyan mintás darabot viseljetek egyszerre, a harmadik már sok lenne (pedig egy nadrág, crop top és kimonó kombináció elég izgalmasan hangzik).
  • A sminketek legyen visszafogott.
  • Természetesen úgy válasszátok ki a mintát, hogy az jól álljon alapból. Ne csak azért vegyétek meg, mert divatos.
  • A jövőben külön-külön is viselhetitek a két ruhadarabot, használjátok ki őket azután is, hogy ez a trend már lecsengett.
virágminta

Ez a minta kövérít, az összenyom… – Mintakisokos kezdőknek

A boltok idén tavasszal és nyáron is virágba borulnak – ennek pedig csak örülni lehet. Hogy miért? Mert egy évről évre visszatérő kedvencről beszélünk, ami még a hajnali, nincs egy göncöm se nyűggel járó készülődés során is szuperromantikus hangulatba hozhat minket. De mire figyeljünk, ha virágmintás ruhába bújunk? Milyen szabályokat érdemes egyáltalán észben tartani a minták viselésénél? Segítünk! Kattintsatok ide és olvassátok el ezt a cikket!

Címkék: #divat #mintás #trend
Ajánlott cikkek