Egyéb kategória

Layering – Tanuljátok meg izgalmasabban viselni a nyakláncot és a gyűrűt, mint eddig

A réteges öltözködést külön művészetté emelték a divatbloggerek az elmúlt években. Bármennyire is divatos, nyáron nem kimondottan praktikus különböző ruharétegeket egymásra pakolni. Az év legmelegebb hónapjaiban az ékszereitekkel tehetitek meg ugyanezt. Megmutatjuk, hogyan viseljétek a nyakláncokat vagy a gyűrűket a layering trendje szerint.

vous - 2018.05.31.
Layering – Tanuljátok meg izgalmasabban viselni a nyakláncot és a gyűrűt, mint eddig

Újra reneszánszukat élik a fliigrán arany, ezüst vagy rózsaarany nyakláncok, és az azokon lógó geometrikus medálok. A legújabb trend szerint azonban nemcsak egyetlen egy nyakláncot kell viselni, hanem minimum kettőt, de még izgalmasabb, ha még több lóg a nyakatokban. Akkor kezdődhet ugyanis a rétegek művészi elrendezése.

Egyetlen fontos szabálynak kell eleget tenni: a nyakláncok hossza legyen különböző, ugyanígy a medálok alakja is térjen el egymástól.

Íme néhány példa:

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

ékszer kiegészítő

A stílusos trükk, amivel a legátlagosabb ruhátokat is különlegessé varázsolhatjátok

Nőként szinte minden reggelt vészhelyzetként élek meg, amikor bizony jól jön valami S.O.S. darab. A legegyszerűbb választás a hangsúlyos és látványos ékszer, amely feldobja az amúgy egyszerűnek tűnő szettemet. A mai nap témája az S.O.S. a VOUS-n, ez alkalomból 3 magyar ékszertervezővel beszélgettem anyagokról, must-have darabokról, és arról, milyen is a tökéletes ékszer számukra. A cikket itt olvashatjátok.

Gyűrűkkel is működik

Különböző vastagságú, különböző díszítettségű darabok baromi jól néznek ki egymás mellett.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

engel-nora-egy-gyuru-egy-eletre-szol-a-nagy-o-utan-ideje-megtalalni-a-tokeletes-eljegyzesi-es-karikagyurut1

„Egy gyűrű egy életre szól” – a nagy Ő után ideje megtalálni a tökéletes eljegyzési és karikagyűrűt

A VOUS sztárszerzője és egyben arca, Takács Nóra július második hétvégéjén mondta ki a boldogító igent. Olvasóink és egyben Nóra rajongói kíváncsian kísérték végig a készülődés minden pillanatát, de a legnagyobb érdeklődést a ruha után talán az eljegyzési gyűrű keltette. Nem is meglepő, tegyük a kezünket a szívünkre: melyik nő ne szeretne egy szép eljegyzési, majd karikagyűrűt? Az igényekről Molnár Zsófia Dóra ékszertervezőt faggattuk. Korábbi cikkünket ide kattintva olvashatjátok.

Ajánlott cikkek