Egyéb kategória

A leszbikus pár teljesen véletlenül egyszerre kérte meg egymás kezét – videó

Édes, cuki, romantikus eljegyzési videóból jó pár található a neten, de ti láttatok már olyat, ahol a páros mindkét tagja egyszerre kéri meg a másik kezét. Milyen összhang kell ehhez?

vous - 2018.05.31.
A leszbikus pár teljesen véletlenül egyszerre kérte meg egymás kezét – videó

Az amerikai leszbikus pár Becky McCabe és Jessa Gillaspie annyira érzi egymást, hogy a lánykérést mindketten egy időre tervezték. Barátaikkal töltötték a napot, amikor a páros egyik tagja egy fénykép készítésekor térdre ereszkedett és megkérte párja kezét. 

A videón Jessa arcán nem csak a meghatódottság látszik. Miután Becky feltette a kérdést, Jessa táskájából szintén elővett egy gyűrűt. Utólag kiderült, Jessa semmit sem sejtett abból, hogy Becky mire készül, főleg azért sem, mert aznap ő is meg akarta kérni a Becky kezét. 

Objektum doboz

A videó vírusként terjedt az interneten, már több, mint 100 ezren látták, és mindenki imádja a sztorit. Becky és Jenna egyébként jövő nyárra tervezi az esküvőt. 

esküvői ruha

Váratlan fordulat történt ezen a magyar esküvőn – jófejség vagy tiszteletlenség?

Nem várt fordulatot vett egy magyar esküvő. Amikor a menyasszony eldobni készült a csokrot, furcsa dolog történt. Míg egyes kommentelők kiakadtak, mások sosem látott jófejségről beszélnek.

Ajánlott cikkek