Stílus-túlélőkalauz kisgyerekes anyukáknak

Stílus-túlélőkalauz kisgyerekes anyukáknak

Akinek kisgyereke van, pontosan tudja, hogy az olyan egyszerű művelete, mint a hajmosás, a fürdés vagy az átöltözés is igazi cirkuszi mutatvánnyá minősülnek egy baba mellett. Cseke-Kovács Zsófia személyi stylist, szín- és stílustanácsadó maga is anyuka. A következőkben az ő tippjei olvashatjátok, hogy stílusosan éljétek túl az anyaság első időszakát.

A terhesség és a szülés után minden anyuka szembesül azzal a változással, ami nemcsak a testében, de a mindennapi rutinokban is végbemegy. Könnyen szétesnek a napok és a korábban nőiesen és igényesen öltözködő nőként is beleeshettek abba a helyzetbe, hogy délután négykor még mindig a reggeli pizsama van rajtatok.

Mit tehettek, hogy visszakapjátok önmagatokat és ne csak anyukaként, hanem nőként is újra büszkén nézhessetek a tükörbe?

1. Tusoljatok le minden reggel

Ezen a mondaton csak az akad fel, akinek még nincs gyereke. Higgyétek el, tudom, hogy a reggeli kelés után mennyire könnyű belecsúszni a szoptatás-altatás-játék szentháromságba és mire észbe kaptok elmúlt dél, és ti még mindig pizsamában vagytok otthon. Oldjátok meg, hogy még az előtt el tudjatok menni fürödni, hogy egyedül maradnátok a babával. Murhpy törvénye, hogyha ezt kettesben akarjátok megoldani a picivel, tuti akkor sír föl, ha már tiszta sampon a hajatok.

Forrás:
unsplash.com

2. Leggings és szöszmöszmackó helyett válassz inkább farmert!

Egy farmer is tud ugyanolyan kényelmes lenni, mint egy lazább otthoni nadrág, minden a szabáson és az anyagon múlik. De higgyétek el, sokkal emberibb a külsőtök még egy egyszerű basic póló-farmer összeállításban is. Gondoljatok bele abba, hogy az első pár hónapban a párotok a legtöbbször csak otthon lát.

A további 3 + 1 tippet a blogomra kattintva olvashatjátok el.

séllei lilla pocket trailer

Arany ékszertáska hétfőre, futónaci keddre – Öt napig a fiam volt a stylistom!

Kérjétek meg a négyéves fiatokat, öltöztessen öt napig. Utána garantáltan másképpen néztek majd a ruhatáratokra. Én már csak tudom – végigcsináltam!

A cikket ide kattintva olvashatjátok el!