fészertitkok

Készítsetek csinos, barokk hangulatú ülőkét! – #fészertitkok, a VOUS legújabb DIY-videósorozata

A #fészertitkok legújabb részében Berencsi Tünde és Takács Nóra fűrészelnek, vágnak, csiszolnak, festenek és tűznek. Mindezt azért, hogy egy csinos, barokk hangulatú kárpitozott ülőkét készítsenek. Tartsatok velük!

fészertitkok

#fészertitkok! Ismerjétek meg DIY-sorozatunkat!

A #fészertitkok a VOUS legújabb sorozata, amely egy virtuális menedék lehet minden nő számára. Egy hely, ahol egyszerre ismerhettek meg pofonegyszerű háztartási praktikákat, de akár kertszépítési-, szépségápolási tippekkel is gazdagodhattok. A #fészertitkokban lesz szó a női barkácsolásról, a főzésről, a mozgásról, a recyclingról, de még az autókról is – egy szóval mindenről, ami egy 21. századi nő életét körülveszi és amiket apróbb trükkökkel még élhetőbbé tehettek. Kíváncsiak vagytok a részletekre? ITT mindent megtudhatttok! 

Objektum doboz

És itt még nincs vége!

Nézzétek meg a következő videót is, amelyben a Technika #1 nyitott műhely mutatkozik be. Technika Budapest első, egyetemisták, asztalosok, laikusok és gyerekek számára is elérhető nyitott faipari műhelye.

A Hello Wood alkotócsoport és a Közgazdasági Politechnikum hívta életre azzal a céllal, hogy mindenki számára lehetőség nyíljon a faipar és a barkácsolás újra népszerű és izgalmas világával való megismerkedésre és elmélyülésre.​

Objektum doboz
Holánszki Réka

„Úgy éreztem, nőként kétszer annyit kell letenni az asztalra” – Interjú Holánszki Réka asztalossal

Meglehetősen hosszú utat tett meg az asztalos szakmáig Holánszki Réka. Francia–kulturális antropológia szakon végzett, hat évet húzott le a multik világában, majd az irodai munkából kiábrándulva fordult az asztalos szakma felé. Ma már három hónapja erősíti a Technika #1 közösségi faműhely csapatát. Korábbi interjúnkat ide kattintva >>> olvashatjátok.