Egyéb kategória

Ez a 3 csillagjegy hisz leginkább az igaz szerelemben

Mindenki másképpen éli meg a szerelmet: van, aki praktikusabban, és van, aki úgy, mint a tündérmesékben. Ez a három csillagjegy az utóbbi csapatba tartozik: hisznek a mindent elsöprő szerelem erejében, és akár a végsőkig is küzdenek azért, hogy ezt meg is kapják.

vous - 2018.06.06.
Ez a 3 csillagjegy hisz leginkább az igaz szerelemben

Halak

A Halak nem csak hisz az igaz szerelemben – ennek is él! Amíg meg nem találja élete párját, úgy érzi, nem teljesedhet ki. Imádja a romantikus filmeket és regényeket, és képtelen olyan emberrel együtt lenni, aki nem osztja a szerelemről alkotott elképzeléseit.

Vigyáznia kell azonban arra, hogy ne rugaszkodjon el túlságosan a valóságtól: el kell fogadnia, hogy minden kapcsolatban vannak buktatók, rossz és jó időszakok, hegyek és hullámvölgyek, amelyeket ugyanúgy meg kell élnünk azzal, akit szeretünk. Ha a Halak képes ezt elfogadni, és nem állít óriási elvárásokat mások elé, akkor tényleg tündérmesébe illő szerelmi élete lehet.

Ha tudni szeretnétek melyik a másik két csillagjegy, olvassátok el a Ridikül oldalán!

halak

A Halak jegy jellemzése: tényleg képes megtéveszteni a környezetét?

Sokan helytelenül mondják magukról, hogy „Hal” vagyok, holott az asztrológiai elnevezése helyesen Halak, többes számban. E jegyben több személyiség is lakozik. A Halak jegy az úgynevezett kettős jegyek közé tartozik (ilyen kettős jegy még az Ikrek és a Nyilas), amely ellentmondásokkal teli. Ennek mértéke attól függ, hogyan viszonyul a saját sebezhetőségéhez: elfogadja, áramlik-e vele, esetleg menekül előle, vagyis szemben úszik az árral. A teljes jellemzést itt olvashatjátok >>>.

Ajánlott cikkek