Egyéb kategória

Emlékeztek? Ilyen volt Katalin hercegné második esküvői ruhája

Arra pontosan emlékszünk, hiszen csak néhány hete történt, mit viselt Meghan Markle az esküvő utáni buliban fogadáson. Arra azonban sokkal kevesebben emlékeznek, mi volt Katalin hercegnén, amikor Vilmos herceggel kötött házasságukat ők is megünnepelték.

vous - 2018.06.06.
Emlékeztek? Ilyen volt Katalin hercegné második esküvői ruhája

Meghan Markle egy hófehér, hercegnékhez képest merészebb szabású Stella McCartney darabot viselt, amikor Harry herceggel egy elektromos autóval elhajtottak a naplemetébe, hogy átkocsikázzanak a buli helyszínére.

Objektum doboz

Katalin hercegné menyasszonyi ruhájára is mindenki emlékszik, mi is. Kedvenc tervezője, a McQueen divatház vezetője, Sarah Burton alkotta meg. Katalin egyébként Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén is McQueen-ruhát viselt. Egy olyan darabot, amely azelőtt már három másik hivatalos eseményen is volt rajta, és le is fotózták benne.

De mit viselt Katalin hercegné az esküvője után?

Nem fogtok meglepődni: akkor is ragaszkodott kedvenc tervezőjéhez, Sarah Burton-höz, aki különleges ruhát álmodott meg a számára. A ruha sokkal egyszerűbb, letisztultabb volt, mint a menyasszonyi ruha. Katalin hercegné szív alakú dekoltázst kapott, karcsú derekát pedig drágakövekkel kirakott övrész hangsúlyozta ki.

Az esküvő egyébként 2011. április 29-én volt, tíz évvel azután, hogy Kate Middleton és Vilmos herceg először találkoztak. Az eseményt 36 millióan látták világszerte.

Objektum doboz

Objektum doboz

Harry herceg Meghan Markle esküvő

Mindenki Meghan Markle ruhájáról beszél, de mit mond 2 magyar menyasszonyiruha-tervező?

Ma már pontosan tudjuk, milyen ruhát viselt Meghan Markle az év esküvőjén. Harry herceg feleségének ruháját Clare Keller brit divattervező, a francia Givenchy divatház vezető tervezője álmodta meg. A ruha sokak véleménye szerint túl egyszerű, mások díjazzák az egyszerű, de nagyszerű irányvonalat. A megosztó darabról szakembereket is megkérdeztem: milyen hatással lesz Meghan Markle ruhája az esküvői divatra, mit üzen a magyar menyasszonyoknak? Két magyar menyasszonyiruha-tervező válaszolt >>>

Ajánlott cikkek