Egyéb kategória

Ez történik, ha olyan embert szerettek, aki egyáltalán nem tesz jót nektek

A szerelemnek nem lehet parancsolni – néha olyan emberbe esünk bele fülig, aki egyáltalán nem jó számunkra, és csak megkeseríti az életünket. Lehet, hogy észre sem vesszük, mennyire rossz hatással van ránk, és csak akkor döbbenünk rá, amikor vége van a kapcsolatnak. Ez a néhány jel azt mutatja, hogy már a kapcsolatban is rájöhetünk, valójában baj van.

vous - 2018.06.06.
Ez történik, ha olyan embert szerettek, aki egyáltalán nem tesz jót nektek

A barátaink eltűnni látszanak

A baráti társaságunk, és azok, akik szeretnek bennünket, általában előbb észreveszik, ha valami baj van velünk vagy a kapcsolatunkkal. Ha nem hallgatunk a szeretteinkre, és heves ellenzésük ellenére is a párunkkal maradunk, észrevehetjük, hogy egyre inkább eltűnik mindenki mellőlünk, mert nem akarnak asszisztálni az egészhez – és ezért nem is hibáztathatjuk őket.

Túlságosan ragaszkodunk

Mivel ezektől az emberektől általában nem kapunk elég szeretetet, vagy nem kapjuk meg mindig, a szervezetünk fizikailag igényelni fogja a törődést és ragaszkodást. Úgy érezhetjük, hogy folyton ráakaszkodunk a másikra, hisztizünk, és piszkáljuk a párunkat – pedig valójában azért reagálunk így, mert a másik nem ad elég szeretetet számunkra.

Olvassátok tovább a többi jelet a Ridikül oldalán.

kinga-cichewicz-382441-unsplash850

Forrás:
unsplash
Ajánlott cikkek