Beatrix yorki hercegnő

Nem Katalin, nem Meghan! Születendő stílusikon a brit királyi családban?

Katalin hercené esküvőjén még csak próbálkozott azzal, hogy megmutassa egyéni stílusát. Össze is jött neki, igaz, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Beatrix yorki hercegnő szarvasbogárra emlékeztető kalapját ugyan sosem fogjuk elfelejteni, de a stílusa szerencsére sokat változott.

Emlékeztek még arra a kalapra, amit Beatrix yorki hercegnő viselt Katalin hercegné esküvőjén 2011-ben? Nem is lehet, hogy nem emlékeztek rá, hiszen nincs még egy ilyen fejfedő, amiről annyit cikkeztek volna!

Objektum doboz

Na, de felejtsük is el ezt a kalapot!

Ha már kalap, akkor vessetek egy pillantást inkább erre a műremekre. Még mindig eléggé feltűnő, de nem nevetséges. Udvari körökben teljesen elfogadottnak tűnik, hétköznapi ember ezt a kalapmániát csak nehezen értheti.

Objektum doboz

És a teljes szett:

Objektum doboz

Egy gyönyörű alkalmi ruhában:

Objektum doboz

Az elgondolás jó, de sem a cipő, sem a táska nem az igazi... Az egyik kommentelő szerint egy személyi stylistra szüksége lenne.

Objektum doboz
Szemes Nóra személyi stylisttól egy workshopon tanultam meg, hogyan kell kiiktatni a fekete színt az őszi és téli ruhatárunkból.

Személyi stylist: Ne gondoljuk, hogy a konfekcióméretnek tökéletesnek kell lennie

Csak egy normális farmert szeretnénk: miért ilyen elcseszett a méretezés egy-egy üzletben? Ezzel a címmel írtunk arról, miért nem találunk egy normális felsőt/nadrágot/szoknyát magunknak. A Facebookra érkező kommentek alapján úgy tűnik, teljesen mindegy, hogy XS-es, M-es vagy L-es, homokóra, fiús vagy körte testalkat valaki, ugyanúgy térdig járja a lábát, mire talál magának egyetlenegy jó ruhadarabot is. Egy biztos: nem velünk van a baj. Hanem akkor mivel? Szemes Nóra személyi stylistot kérdeztük >>>

Vagy mégsem? Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén különleges ruhát viselt.

Objektum doboz

Hercegnőként a Met-gálán.

Objektum doboz
Objektum doboz

Amúgy ilyen laza is tud lenni, ha a testvérével fotózzák:

Objektum doboz

És ha már a testvérénél tartunk, Eugénia yorki hercegnő új ruháiról is essen néhány szó fotó:

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz

Így kell fenségesen trollkodni.

Objektum doboz
barátság barátnő lányok szőke barna

10 ok, amiért örüljetek, hogy a lánytestvéretek a legjobb barátnőtök

Testvér nélkül szinte nem is élet az élet, főleg, ha a tesótok a barátotok is. Ismerős az érzés, amikor azt kérdezitek magatoktól, miért nem egy családba születtetek a legjobb barátnőtökkel? Pedig van ilyen.

A cikket ide kattintva >>> olvashatjátok tovább.