Egyéb kategória

1 millióért rendelt magának ezt-azt a neten Mariah Carey hétéves kisfia

Nehéz eldönteni, hogy legyintsük-e egyet, hogy „á, gyerekek!” vagy inkább akadjunk ki, hogy maradhat egy kiskölök ennyire fék és gát – és hát minden bizonnyal felügyelet – nélkül. Mariah Carey fiacskája „csínytevéseiről” sztorizgatott.

vous - 2018.06.10.
1 millióért rendelt magának ezt-azt a neten Mariah Carey hétéves kisfia

A kis Moroccan elég akaratos gyerek, simán kicsavarja a telefont szülei kezéből, ha játszani támad kedve, és az iPad sincs biztonságban tőle. Olyannyira nincs, hogy a minap a kissrác épp csak „pár órácskát” játszott a kütyüvel, az eredmény viszont sokkolta az énekesnőt: 5 ezer dollárt, azaz több mint 1 millió forintot sikerült elvernie az Amazonon. 

Amúgy nem ez az első eset, hogy eldurvul a helyzet: pár hete az apjánál garázdálkodott Moroccan, akkor egy kutyát rendelt titokban. Mariah röhögve mesélte a People magazinnak, hogy Nick se köpni, se nyelni nem tudott, amikor a kutya megérkezett. Végül visszaküldték az állatot, mert már így is tele a ház négylábúakkal, de hogy a büntetés elmaradt-e, arról nem szól a fáma…

Objektum doboz

tablet-gyerek-neveles1

„Nem mehet a tabletezés a duplózás rovására” – adjunk vagy ne okos kütyüket egy óvodásnak?

Mikor jön el az ideje, hogy tabletet vagy éppen mobiltelefont kapjon a gyerek? Kell-e óvni őket ezektől a mindennapjaink részét képező cuccoktól? Jöjjön egy téma, ami igencsak megosztó gyakorló anyukák körében!

A cikket ide kattintva >>> olvashatjátok.

Ajánlott cikkek