ananász

Ezt az italt igyátok, ha lapos hasra vágytok

Aki lapos hasra vágyik, az jó, ha rendszeresen beiktatja a megfelelő gyakorlatokat a napi rutinjába. Emellett persze az étrendünkre is fontos figyelnünk, hiszen egyes ételek a segítségünkre lehetnek, mások pedig hátráltathatnak bennünket a célunk elérésében. Vagyis inkább ne hagyjuk abba az edzést, de keressünk olyan ételeket és italokat, amik segíthetnek a lapos has elérésében. Mint például ez a turmix, mutatjuk hozzá a receptet.

Ki ne vágyna arra, hogy mindenféle tornagyakorlat nélkül fogyjon, vagy legyen lapos hasa? Hát persze hogy mindenki, csakhogy kevesen vagyunk olyan szerencsések, hogy ez meg is adasson nekünk. A rendszeres mozgás mellett fontos, hogy milyen étrendet követünk. Itt van például ez az ital, amit ha megiszunk, akkor egy pici lépést mindenképp teszünk afelé, hogy a hasunk lapos maradjon.

Merthogy ez az édes smoothie bizony felveszi a harcot a hasunkon lévő zsírral!

Hogy mi a titka? Nos, az minden bizonnyal az összetevőkben rejlik. Merthogy kell hozzá például görög joghurt. Ez tele van proteinnel és kalciummal, amik szintén partnerek lehetnek, ha fogyni szeretnénk. És van benne például kék áfonya is, ami szintén segít csökkenteni a hasunkon lévő zsírt. És ha mindez még nem lenne elég, található benne ananász is, édes és zsírzabáló szintén, a benne található enzimek révén. No és víz, amiben garantáltan nincsenek pluszkalóriák!

Kattintsatok az összetevőkért a Ridikül oldalára!

Forrás:
Unsplash