Egyéb kategória

Aki imád a vízparton lógni, rossz ember nem lehet!

Sebes vizű folyó, tó, tenger, óceán – mindegy, melyik, nektek bejön? A természetes vízpart kedvelői állítólag a legjobb arcok. Miért is?

vous - 2018.06.13.
Aki imád a vízparton lógni, rossz ember nem lehet!

1.    Nincsenek nagy igényeik.

Ők azok az emberek, akik az élet apró örömeit abszolút képesek értékelni. Nem érdeklik őket a drága ékszerek, autók: a pazar kilátás, a nap simogató érzése, egy frissítő mártózás a hűs habok között, hideg limonádé és/vagy sör, jó társaságba töltött idő – ez az, ami igazán boldoggá teszi többségüket.

2.    Imádják a kalandokat.

Amikor elindul az ember a parton, hogy helyet keressen magának, még minden kiszámíthatatlan, semmi sem biztos. Az ilyen típus biztosan nem az karakter, aki nyugisan eltévézget otthon naphosszat, és csak biztos programba ugrik fejest. Hála az égnek!

leo-rivas-130488-unsplash

Forrás:
unsplash

3.    Azért persze tudják, hogyan lehetnek visszafogottak.

Van, hogy semmi másra nincs szükség, mint egy kis lazulásra a parton. Csendben ülni, hallgatni a szél zúgását, a homokba fúrni a talpunkat, a tóban/tengerben hűteni az italunkat, és csak nézni ki a fejünkből.

4.    A luxust épp úgy élvezik, ahogy a szerényebb körülményeket.

A természetes partok szerelmese tudja, mit vegyen fel vacsorára egy tengerparti luxushotel kerthelyiségében, de éppúgy elvan akkor, ha a Bánki-tónál kerül sor egy kis laza piknikre, otthonról hozott szendvicsekkel. A lényeg, hogy pontosan tudja, hogy érezze jól magát.

5.    Nem szívbajosak.

Hiába higiénikusabbak a természetes vizek, itt a legnagyobb esélye annak is, hogy nem várt látogatóval fut össze az ember: a tóban béka, szitakötő, kacsa, a tengerben tengeri sün, medúza… mindenféle egzotikus állatka, de aki imádja a vízi világot, azt ez egy cseppet sem zavarja: sőt!

Címkék: #2018 nyár
Ajánlott cikkek