Egyéb kategória

A tökéletesen összeillő párok jellemzői

A szerelem csodálatos dolog. Mindannyian szeretnénk, hogy a kapcsolatunk szoros legyen a partnerünkkel, de olykor felbukkan egy-egy olyan pár a környezetünkben, akik annyira összeillenek, mintha ikrek lennének.

vous - 2018.06.13.
A tökéletesen összeillő párok jellemzői

Milyen csodálatos érzés, amikor a partnerünk szó szerint a másik felünkké válik, és kettesben együtt tudjuk élvezni az élet minden területét! Ha valaki rátalál egy ilyen fantasztikusan összeillő partnerre, valószínűleg a szakítás lehetőségére még csak gondolni sem akarnak.

1. Az „én” egyszeriben „mi” lesz

A barátaink egy ideje már nem hívnak el bennünket „lányos” programokra, mert úgy gondolják, a párunk nélkül úgysem mennénk vagy nem éreznénk jól magunkat, ezeken a programokon meg csak lányok vehetnek részt. De a másik oldalon is hasonló a helyzet: a haverok is jól tudják, hogy ha elhívják valahová, minden bizonnyal magával visz bennünket is.

2. Eltűnnek a legjobb barátok

Nem véglegesen, de ahogy az előző jellemzőben is írtuk: egyszeriben mi ketten leszünk a legjobb barátok, és mindenki más csak a párunk után következik, és viszont. A legjobb barátok megmaradnak ugyan, de lényegesen kisebb szerepet kapnak az életünkben.

3. Hobbik, érdeklődési körök

Lehet, hogy korábban több helyre is eljártunk, edzeni, jógázni, táncolni, festeni vagy hímezni, de amióta összejöttünk a párunkkal, már szinte csak olyan dolgokat csinálunk, amiket együtt lehet. Mondjuk edzeni lehet, ha a másik is sportol…

4. Folyamatos csekkolás

De ez egyáltalán nem terhes a számukra. Ha mégis úgy adódik, hogy valamiért külön programjuk van, vagy csak az egyikőjük megy el egy eseményre, akkor felhívja az otthon maradt felet, hogy megkérdezze, hogy van, beszámol, milyen a program, hogy mit csinált, és persze arról is tájékoztatják egymást, amikor a másik hazaért.

Ha érdekel a cikk folytatása nézzétek meg a Ridikül oldalán!

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek