Beyoncé egyedül gálázott: Jay-Z ezzel a kamu dumával maradt távol

Hogy repül az idő! Hihetetlen, de ezek a dolgok 10 évvel ezelőtt történtek

Tíz éve, írd és mondd, 2008 volt. Nem 1998! Nem is az ezredforduló környéke, hanem 2008! Felfogni is rettenetes, hogy az akkor született gyerekek ma már 3 éve iskolába járnak, lassan bulizni mennek és elballagnak. De emlékeztek, mi történt 2008-ban? Izézzük fel együtt!

Bemutatták az első Alkonyat filmet

2008 novemberében mutatták be az Alkonyat sorozat első részéből készült filmet az Egyesült Államokban. A főszereplők Robert Pattinson és Kristen Stewart voltak.

Objektum doboz

Beyoncé mindenkit megtáncoltatott

Nem elég, hogy 2008 áprilisában férjhez ment Jay-Z-hez, még ugyanabban az évben Sasha Fierce-é változott, és kiadott egy albumot. Olyan slágerek voltak rajta, mint a Single Ladies (Put a Ring on It), If I Were a Boy, és Halo. A Single Ladies klipje az egész világot felrázta, mindenki elkezdett úgy táncolni, mint ő.

Objektum doboz

Britney visszatért!

Megjelent a Circus című albuma, amely az év leggyorsabban elkapkodott albumává vált. Ha úgy érzitek MINDENT tudtok Britney-ről, teszteljétek magatokat!

Objektum doboz

Elhunyt Heath Ledger

Objektum doboz

Befejeződött a High School Musical őrület

És úgy tűnik, egyedül Zac Efron karrierje élte túl a sorozatot.

Objektum doboz

A Szex és New Yorkból mozifilm készült

Idén ünnepelte 20. születésnapját a sorozat, amely megváltoztatta a nők életét. 2008-ban film is készült, amely a sorozat folytatása volt, és bemutatta, mi történt a szereplőkkel néhány évvel később.

Objektum doboz

Az egész világ megismerte Katy Perry-t...

...és üvöltve énekelte az I Kissed a Girl című számot.

Objektum doboz

Elindult a sorozatok egyik királya, a Breaking Bad

Objektum doboz