Egyéb kategória

Ha hiszitek, ha nem: mától a kedvenc italotokhoz öltözhettek

Ez egészen pontosan akkor történhet meg, ha a kedvenc italotok az Aperol. Szegedi Kata magyar tervező ugyanis az olasz italnak tervezett különleges kapszulakollekciót.

vous - 2018.06.14.
Ha hiszitek, ha nem: mától a kedvenc italotokhoz öltözhettek

Napfény, dolce vita, egy korty Itália, mindezt a színek, az anyagok és a szabásvonalak nyelvére fordította le Szegedi Kata magyar divattervező. A limitált kiadású kapszulakollekcióban négy öltözet kapott helyet. Az olasz italmárka narancsos – kékes színvilágát idéző darabok a független és könnyed nagyvárosi nő ruhatárának meghatározó összetevői.

Objektum doboz

„Szerencsére nem volt nehéz dolgunk a tervezéssel, mivel az Aperol üzenetei, a könnyed és játékos elegancia a saját munkáimra is jellemzők. Az ital élénk, nyarat idéző narancs, kék és citromsárga színei mellett a saját stílusjegyeink is egyértelműen visszaköszönnek a kollekcióban” – árulta el Szegedi Kata. „A ruhákat viselőik akár egy munka utáni baráti összejövetelre is felvehetik, de egy elegáns vacsorán vagy különlegesebb alkalmak esetében is megállják a helyüket” – tette hozzá Benus Dániel, a kapszulakollekció társ tervezője.

Objektum doboz

Objektum doboz

Szerintünk nagyon is szükség lenne hasonló együttműködésekre a különböző italok és a tervezők között. Szívesen megnéznénk mit alkotnának egy finom pezsgő, egy testes vörösbor vagy egy kézműves sör mellé a magyar divattervezők.

Objektum doboz

aperol spritz fröccs köktél

Aperol Spritz, a világbajnok olasz fröccs

Az olaszok nemcsak ételben, de italban is nagyon nagyok. Híresen jó a kávéjuk és a boraik, de ott van még a grappa és a limoncello, no meg a koktélok és long drinkek legjobb alapanyagai, a Campari és az Aperol is. Most ez utolsóról lesz szó…

A teljes cikket elolvashatjátok testvéroldalunkon, a Cookta.hu-n >>>

Ajánlott cikkek