lány víz

Ez a 3 csillagjegy nem a kapcsolatok nagymestere

Mindenkinek van egy olyan ismerőse, aki akarva-akaratlanul mindig szabotálja a saját párkapcsolatait – ők azok, akiknek látszólag jobban megy az egyedüllét, mint egy komoly kapcsolat fenntartása.

Vannak olyan csillagjegyek, akiknek nagyobb kihívás az, hogy képesek legyenek megfelelően működni a szerelemben, erről pedig nem ők tehetnek – egyszerűen többet kell küzdeniük azért, hogy harmóniában élhessenek a párjukkal.

Ikrek

Nem arról van szó, hogy az Ikrek csillagjegyűek nehezen köteleződnek el, csupán inkább arról, hogy gyakran gondolják meg magukat – szeretik, ha megmarad a választási szabadságuk, és bezárva érzik magukat, ha ezt elveszik tőlük. Egy párkapcsolat pedig pontosan erről szól, a választásról és a többi lehetőség kizárásáról – ezt pedig az Ikrek nagyon nehezen viselik. Nehéz kiszámítani, mikor akarnak újra szabadok lenni, és mikor érzik úgy, hogy túl sok számukra a kötöttség.

Nyilas

A Nyilasok nagyon kreatívak a kapcsolat elején – viccesek, magukkal ragadóak, elbűvölőek, és minden a legnagyobb rendben halad velük. Akkor van probléma, ha a későbbiekről ejtünk szót, a Nyilasok ugyanis nagyon nehezen veszik rá magukat arra, hogy dolgozzanak egy kapcsolaton vagy a kapcsolat érdekében. Szeretik, ha minden az ölükbe hullik, és érdekes módon leértékelődik számukra az, amiért meg kell küzdeniük.

A harmadik csillagjegyért kattints a Ridikül oldalára.

Forrás:
iStock