Egyéb kategória

Nincs náluk ma édesebb! Eva Longoria megmutatta újszülött kisbabája fülecskéjét

Megszületett Eva Longoria és férje, Jose Baston első kisbabája. A kicsiről és anyukájáról az első közös fotót a HOLA! USA magazin közölhette.

vous - 2018.06.20.
Nincs náluk ma édesebb! Eva Longoria megmutatta újszülött kisbabája fülecskéjét

Eva Longoria 43 évesen életet adott első gyermekének. A kisfiú a Santiago Enrique nevet kapta, és azonnal címlapra is került. A kicsi és anyukája természetesen jól vannak.

Eva Longoria és férje 2013-ban találkoztak először, amikor egy közös ismerősük bemutatta őket egymásnak. Két évvel ezelőtt, 2016-ban házasodtak össze. Az 50 éves férfinak már van három gyereke, a 22 éves Natalia, és egy 14 éves ikerpár, Mariana és Jose.

Objektum doboz

Eva Longoria 40 évesen kezdett el azon gondolkodni, vajon szeretne-e gyereket. Akkor úgy érezte, az élete teljes. Később is úgy nyilatkozott, minden úgy kerek, ahogy van. Egy gyerek csak a hab lenne a tortán. Végül 2017 decemberében jelentette be, hogy babát várnak a férjével.

Ismerjétek meg a cukiságot:

Objektum doboz

született feleségek

Ki a legnagyobb Született feleségek-rajongó e vidéken? Teszteljétek a tudásotokat!

Amerikában 2004. október 4-én kezdték vetíteni a sorozatot, míg nálunk egy évvel később, 2005. október 26-án került a TV2 képernyőjére. Készítettünk nektek egy nagyon nehéz tesztet a sorozatról!

TESZT >>>

Ajánlott cikkek