Ezért nem küzdenek értetek szakítás után

Mondatok, amelyek garantálják a szakítást

Léteznek egyértelmű pillanatok, amelyek csak utólag válnak azzá: például az, amikor elhangzik egy kulcsmondat. A mondat, amelytől világossá válik: ez így nem megy tovább, ennek a kapcsolatnak vége. Melyek ezek? Nem mi áruljuk el, hanem azok, akik megkapták őket.

A Huffington Postnak 10 olyan ember mesélt, akik ma már nincsenek együtt a párjukkal. Számukra a következő mondatok tették világossá, hogy nincs közös jövőjük.

„Van egy új ügyfél, aki esténként ér rá találkozni velem.”

Persze, nem mindegy, hol. Mondjuk egy hotelszoba nem kifejezetten az a mítingre való helyszín.

„Ha elhagysz, sosem találsz olyat, aki annyira szeret, mint én” 

Ezek szerint a párotok nem becsül benneteket semmire, és azt gondolja, nem is vagytok szeretetre méltóak. Eden a fenti mondatból jött rá, hogy a férje nem tartja semminek.

„Gyűlöllek!”

A párkapcsolat szereteten alapul. Ha nincs szeretet, nincs semmi.

600

Szívmelengető képek, amik bebizonyítják, hogy a szeretet a részletekben lakozik

Hatalmas rózsacsokrok, rózsaszín tökéletesség, harmónia. Ez a szerelem – legalábbis a filmekben. A hétköznapokban ez teljesen másképp néz ki: a támogatás, a kitartás és az elfogadás fontosabb szerepet játszik egy pár életében. Ezek a képek >>> pedig pontosan erre világítanak rá.

„Hát erre meg hogy jöttél rá?”

Súlyos titkok sem léteznek. Főleg nem olyan súlyosak, mint egy szerető. Kasey férje hatot is elfogyasztott, a hatodiknál kapták rajta.

„El akarok válni! Elegem van abból, hogy folyton egyedül vagyok.”

Néha komolyan kell gondolni, mit kívántok magatoknak. Amikor Stacey elküldte ezt az üzenetet a férjének, nem sejtette, hogy be fog következni, amit kívánt.

„Na, én megyek.”

A cikkben szereplő Lee-nek mondta ezt a férje karácsony este, amikor elhagyta. Lee édesapja nem sokkal korábban hunyt el, az édesanyja ómában feküdt, a férje pedig kifejtette, hogy nem szeretne tovább a férje lenni. Sem most. Sem később. Sem soha többet.

„Egy darab szarhoz mentem hozzá.”

Amikor Matt megkérdezte a (volt) feleségét, mit csinált rosszul nyolc év alatt, amíg házasok voltak, csak annyi választ kapott, hogy a felesége úgy érzi, egy darab szarhoz ment hozzá és lúzer gyerekeket szült neki. Hát, innen nehezen van visszaút.

csaj lány haj szőke szerelem

Ne ijedjetek meg, ha eljön a szakítás vagy válás pillanata!

A válás ijesztő. Végleg elengedni egy olyan kapcsolatot, ami életünk legnagyobb döntésével – és valószínűleg legnagyobb szerelmével – egyenlő, minden esetben nehéz. Hiába tudjuk, hogy rossz nekünk, félünk az ismeretlentől és a kollektív megbélyegzéstől.

A cikket ide kattintva >>> olvashatjátok tovább.