lány nap

Neptunusz retrográd – Legyen saját hitetek!

Németvölgyi-Nagy Renáta asztrológus elemzéseit sokáig olvashattátok itt, a VOUS-n. Horoszkopelemzes.hu oldalán rendszeresen posztol írásokat az adott időszakra vonatkozóan. Most például arra figyelmeztet, hogy a június 18-tól kezdődő időszak alatt nem szabad mindent vakon elhinnünk. A következőkben az ő sorait olvashatjátok.

Nem lesz kevesebb az illúzió, mint amikor a Neptunusz előre fele halad. Amikor egy bolygó retrográd (hátrál) működése felerősödik, ezért több tárgyilagosságra lesz szükség.

A Neptunusz képviseli a hitet, a félelmeket. A retrográd időszakban figyelni kell arra, hogy ne vakhittel menjünk bele az ismeretlenbe, hanem megkérdőjelezzük azt, amit igazságnak vélünk. Mögé kell látni a dolgoknak, az élet titkait feltárni, és leleplezni, megvizsgálni a dolgok hitelességét.

A retrográd bolygóknál erős a tudatalatti működés, ezért ami gátolva volt, az ki akar törni, feloldódni. Például az inspirációk vagy a hit. Felerősítheti az áloméletet, de a félelmeket, a mániás viselkedéseket, menekülési vágyat, neurózist, drog -alkohol fogyasztást és minden olyan dolgot, amiben elveszíthetjük, feladhatjuk önmagunkat.

A cikk itt még nem ért véget. Ide kattintva >>> olvashatjátok tovább.

nemetvolgyi-nagy-renata-szules-asztrologia-horoszkop

Tényleg már a születésünk pillanatában eldől a sorsunk? – Félelmek és szorongások nyomában

A születési horoszkópot a születés pontos idejére és helyére állítjuk fel. Ha a születés pillanatában valamilyen komplikáció lépett fel – illetve minden olyan hatás, ami akkor ott jelen volt, rögzült –, bevésődik. A születés időpontjának általában az első lélegzetvételt vagy a köldökzsinór elvágásának időpillanatát tekintjük, ez az az időminőség, amibe születünk, meghatározván személyiségünket és sorsunkat. Tovább >>>