szakítás

Ez a három csillagjegy esik túl leghamarabb a szakításon

Mindannyian más tempóban heverünk ki egy komolyabb szakítást – van, aki hónapokig őrlődik rajta, és van, aki pár hét után teljesen talpra áll. A csillagjegyünkön is múlik, hogy éppen melyik típusba tartozunk – ezek a csillagjegyek például nagyon gyorsan túllépnek egy kapcsolat végén.

Vízöntő

A Vízöntő az összes csillagjegy közül az, aki a leghamarabb képes talpra állni egy szakítás után – ennek azonban csak az az oka, hogy már régóta készül rá, még akkor is, ha nem ő az, aki végül kimondja a boldogtalanító nemet. A helyzet az, hogy a Vízöntők megérzései nagyon jók, és már akkor tudják, hogy vége van egy kapcsolatnak, amikor az még csak a párjuk fejében kezd el megfogalmazódni – éppen ezért bőven van idejük arra, hogy lelkileg felkészüljenek, és rágyúrjanak a szakításra. Mikor megtörténik maga az esemény, már hosszú ideje függetlenítették magukat lelkileg, ezért pár hét alatt teljesen át is lendülnek a holtponton, és készek egy új szerelemre.

Ikrek

Az Ikrek híresek a flörtölős személyiségükről – ez pedig azt jelenti, hogy nem vesztegetnek túl sok időt akkor sem, ha valaki szakít velük, vagy ők szakítanak egy kapcsolatban. Azonnal visszarázódnak a vadászmezőkre, és kiélik azokat a flörtölési vágyaikat, amelyeket a kapcsolatban vissza kellett fogniuk. Hamar rájönnek, hogy a szingliélet nem is olyan rossz, és ezt is élvezik – és a volt szerelmet azonnal elfelejtik.

Olvassátok el a cikk végét a Ridikül oldalán.

Forrás:
Unsplash