Egyéb kategória

Utaznátok? Ez a 7 Insta-oldal a tökéletes inspiráció!

Ha komolyabb utazás(sorozato)t tervezünk, akkor azért, ha erre épp nincs lehetőségünk, akkor meg azért, mert a képek egyszerűen magukért beszélnek.

vous - 2018.06.22.
Utaznátok? Ez a 7 Insta-oldal a tökéletes inspiráció!

 1. @myspacetom

Igen, AZ A TOM! A MySpace-Tom, mindenkinek az első barátja. Ő most utazó-fotós, járja a világot, és cseppet sem zavarja, hogy már nem ő a világ legnagyobb közösségi média guruja. Élvezi a nyugdíjat! 🙂

Objektum doboz

2. @loose_project

Melyek a legizgalmasabb helyek Európában, ahol, enni, inni, kávézni és pihenni lehet egyaránt? Két laza párizsi most épp ezt járja körben valahol Hollandiában egy chill teraszon.

Objektum doboz

3. @nytimestravel

Világszínvonalú fotózás a legjobb utazási írások legjobbjaival párosítva? A világ legjobb helyszíneit itt biztosan megtalálod.

Objektum doboz

4. @airbnb

Ha még nem hallottál az Airbnb-ről, akkor itt az ideje, hogy megismerd! Biztos tippet is ad, hogy hová menjetek legelőször nyaralni!

Objektum doboz

5. @natgeo

A Natgeo sokkal több, mint egy álmodozás. Mindig jól csinálja, hogy az embereket és a hozzá kapcsolódó helyeket hitelesen mutassa be.

Objektum doboz

6. @mmeoreille

Aurélie Amio francia utazó blogger és fényképész elképesztő fotókat oszt meg az Instán és saját blogjában is persze. Érdemes tőle is inspirálódni.

Objektum doboz

7. @visiterlafrique

Ez az Instagram fiók úgy mutatja be Afrikát, ahogyan még sosem láttátok.

Objektum doboz

Kedvenc esetleg?

Ajánlott cikkek