Egyéb kategória

Romantikus filmek az összebújós vasárnap délutánra

Az esős, borongós napok tökéletesek egy kis összebújásra. A legjobb, ha mozimaratont tartunk, úgysem tudunk mást csinálni. Ahhoz pedig nem kell más, csak jó sok popcorn, csoki, még több nasi, és persze romantikus filmek, amik elalvásig cserélődnek a lejátszóban.
Ha elegendő kukoricát pattogtattunk, karnyújtásnyi távolságra van tőlünk a csoki és mindenféle nassolnivaló, akkor nincs más hátra, mint összebújni a szerelmünkkel és mozizni a végtelenségig.

vous - 2018.06.24.
Romantikus filmek az összebújós vasárnap délutánra

A szerelem hullámhosszán

Tom Hanks és Meg Ryan megunhatatlan, együtt pedig feledhetetlenek. Ez a klasszikus tündérmese egy 1993-ban bemutatott amerikai romantikus film, amely karácsony este kezdődik. A rádióban egy talkshow műsorvezetője álmokról, vágyakról, kívánságokról kérdezi a hallgatókat. Egy seattle-i kisfiú betelefonál és édesapjának kér segítséget, aki a felesége halála óta magányos és egyedül neveli őt. Annie-t, a bájos, csinos, házasság előtt álló fiatal lányt – aki szokása szerint rádiót hallgat – valósággal elvarázsolják a kisfiú apjáról mondott megindító szavai és elhatározza, hogy kerül amibe kerül, elindul megkeresni a férfit, akiben felismerni véli a nagy Ő-t.

Sztárom a párom

Egy hamisítatlan angol romantikus vígjáték, Julia Roberts és Hugh Grant főszereplésével. Az 1999-ben forgatott alkotás Londonban játszódik, Notthing Hillben. William Thacker egy főleg útikönyveket árusító üzlet tulajdonosa. Egy Spike nevű férfival lakik együtt a Portobello Streeten. Véletlenül megismerkedik Annával, a hollywoodi filmcsillaggal, és egymásba szeretnek. Mindkettejük élete megváltozik, de a szerelem már csak ilyen…

50 első randi

Ha romantika és vígjáték, akkor Adam Sandler és Drew Barrymore sem maradhat ki a sorból. Ebben a 2004-es filmben Henry a paradicsomi Hawaiion éli az unatkozó playboyok édes életét. Egyik reggel azonban találkozik a csinos Lucyval, akibe teljesen belehabarodik. Minden nagyszerűen alakul, de másnap kiderül, hogy Lucy semmire sem emlékszik a vidám randiból, merthogy rövidtávú memóriája egy autóbalesetben jóvátehetetlenül megsérült. Így Henrynek nem marad más választása: minden nap újból és újból meghódítja a lányt.

Olvasd el a többi ajánlást a Ridikülön.

Forrás:
Unspalsh
Ajánlott cikkek