szeplő lány

Szeplős lányok, figyelem! Nézzétek meg ezt a cikket, és legyetek büszkék a pöttyeitekre!

Fogadjátok el, hogy a szeplő: különleges, egyedi, gyönyörű! Nem kell takarni, alapozni, fehéríteni, hanem élvezni kell, hogy ragyogóvá teszi az acot. Olyan, mintha mindig megcsókolna benneteket a nap, ragyogtok, csupa nevetés vagytok. Mi ez, ha nem ajándék? Nem hiszitek? Mutatunk néhány fotót, hogy elhiggyétek!

600

Nem is gondolnátok, miért fontosak a szeplők!

A szeplőkre sokféleképpen gondolunk: van, akit zavarnak, más a szépség egyik forrását látja bennük, vagy épp jellegzetes ismertetőjelnek tartjuk őket. Csak kevesen tudják, hogy a szeplők valójában egy nagyon fontos célt szolgálnak. Itt olvashattok bővebben arról, mi a tudományos magyarázat létezésükre!

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz

"A szeplők, a fogak közötti rés mindig izgalmas, de..."

Modellek. Az a dolguk, hogy szépek legyenek. A szépségről viszont tudjuk, hogy relatív – mást jelent annak, aki fogékonyabb a vizuális újdonságokra, aki nyitottabb a világra. Egy lány, akiben van valami, sokszor többet kereshet, mint a 100 százalékban "tökéletes" kolléganői. De vajon minden esetben pénzre váltható egy kis "hiba", mint a sok szeplő, a vastag szemöldök vagy egy horgas orr? Szekeres Kata, a Maverick Agency modellügynökség vezetője egy sokak által vágyott, de még mindig kevéssé ismert világot mutat be. Olvassátok el a cikket ide kattintva >>>