A csillagjegyetek elárulja, milyen betegségekre vagytok fogékonyak

Ez a 3 csillagjegy nagyon pesszimista a kapcsolatokban

Egy kapcsolat elején mindenki boldog, felhőtlen, rajta a rózsaszín szemüveg, és bizakodva tekint a jövő felé, nem igaz? Hát, nem nagyon – ezzel nem mindenki van így, ez a három csillagjegy például kifejezetten pesszimista, ha a szerelemről van szó, ezért nagyon nehezen engedi el magát egy párkapcsolatban.

Ikrek

Az Ikrek, nevükből adódóan, nagyon kétoldalú személyiséggel rendelkezik: egyrészt imád a társaság középpontja lenni, emberekkel találkozni, nyitni az új élmények felé, másrészt zárkózott, pesszimista és magának való. Ez a kettősség mindig váltakozik benne, és hol az egyik énje erősebb, hol a másik – a szerelmi életében azonban rendszerint felülkerekedik a pesszimista magatartás, és nehezen engedi el magát egy kapcsolatban. Ha egy Ikrekkel szeretnénk együtt lenni, fel kell készülnünk, hogy védi saját magát és az érzelmeit, és éppen ezért nehezen nyílik meg előttünk.

A cikk itt még nem ér véget, nézzétek meg a folytatást ITT.

horoszkópok

Egyetlen GIF, ami tökéletesen jellemzi a csillagjegyeteket :)

Gondoltunk egyet és párosítottuk az asztrológiát és a szórakozást. A csillagjegyek jellemzése alapján szupervicces (és szerintünk rendkívül találó) GIF-eket párosítottunk a jegyekhez. Csekkoljátok, és írjátok meg mennyire igaz rátok!