A nagy párnahoroszkóp: mit árul el rólatok a párna használata?

Horoszkóp 2018 nyarára: Ne arra vágyjunk, amit nem érhetünk el!

A retrográd Mars időszaka 2018. június 28-án kezdődik és augusztus 27-én ér véget. A leginkább érintettek a Bak, az Oroszlán, a Vízöntő, a Skorpió, a Kos és a Bika jegyben születettek, de minden csillagjegyre nagy hatással van. Mi vár ránk? Németvölgyi-Nagy Renáta asztrológus elemzését olvashatjátok.

Vannak helyzetek, amiket nem érdemes tovább erőltetni, mert nem fogunk tudni benne előrébb jutni. Minél inkább erőltetjük, annál nagyobbra növeljük az elégedetlenséget és a távolságot magunk és mások között. Meg kell állni, le kell lassulni, mint ahogyan a Mars is teszi – ki kell menni a boxba, más beállításokat kell kipróbálni, rá kell jönni, mitől tud jobban menni az az autó, amiben ott van a lóerő, csak nem hoztuk még ki belőle a maximumot.

Dühönghetünk azon, hogy másoknak jobb kocsijuk van, nekünk miért nincs egy olyan, ami hibátlanul megy, de felesleges, nem lesz tőle jobb.

Ne azt erőltesd amire nincs ráhatásod, hanem azt, amire van. Mert ez egy ilyen időszak lesz.

Az egyik fő szabály a retrográd időszakban, hogy nem kifele, hanem befele kell összpontosítani, és nem arra vágyni, ami nem elérhető. De akkor mivel? Azzal, ami bennem van, de nem hoztam még ki, a valós személyiségemet, mert a másokkal való állandó összehasonlítás csapdájába estem. Azzal kell foglalkozni, ami van, mert előbb akarnánk megszabadulni az elégedetlenséget hozó helyzetekből, mintsem valóban kimaxoltuk volna azokat.

A retrográd Mars idején rengeteget tanulhatunk magunkról. Ilyenkor azt tapasztaljuk, hogy… A cikk itt nem ért véget. A folytatást és egy hosszabb, videós elemzést ide kattintva találtok.

Németvölgyi-Nagy Renáta Horoszkópelemzés

„Ez nekem kínai!” – Avagy hogyan értsük meg az asztrológiát?

Az asztrológia egy külön nyelv – olvasni és értelmezni az emberi sorsot, megérteni a lélekben vagy a világban lezajló folyamatokat azonban nem annyira kínai, ha elmélyedünk a szimbólumok világában. Ahogyan egy nyelvben is vannak szavak, amiket meg kell tanulni, úgy az asztrológiában is vannak analógiák, amiket meg kell ismerni, hogy úgymond szókincsre tegyünk szert. A cikket ide kattintva >>> olvashatjátok.