Nagyon édes: kutyák mogyoróvajkrémmel

Jégkrémező kutyád most rács mögött lévő ebtársait mentheti meg!

A nyári melegben nem csak nekünk, kutyusainknak is jól esik egy kis hűsítő. Az Anjuna Ice Pops tulajdonosai nagy állatbarátok, így régi álmukat valósították meg a Mindenki fogadjon örökbe egy kiskutyát csapatának támogatásával. Ha egyszerre kényeztetnétek a kedvenceteket és segítenétek a menhelyi kutyusoknak, vegyetek ti is kutyafagyit!

A Mindenki fogadjon örökbe egy kiskutyát (MFÖEK) önkéntes szervezet munkájáról már olvashattatok nálunk. Ferenczi Szoniék négy éve mentenek kutyákat gyeptelepekről, majd segítenek nekik gazdát találni. Vagy ideiglenes befogadókat keresnek, vagy állandó gazdikat, a lényeg, hogy minél előbb családhoz kerüljenek a kutyusok.

Objektum doboz

Az Anjuna Ice Pops igazán üde színfoltja a budapesti fagyizó (jégkrémező) palettának. Koncentrátum és glükózszirup nélkül készítik finomságaikat, az összes termékük gluténmentes és vegán, csak természetes alapanyagokkal dolgoznak. Egyszóval ők csinálják a legmenőbb jégrémeket a fővárosban. És mi a legjobb az egészben? Hogy négylábú barátainkra is gondoltak! A cukormentes mogyoróvajból, banánból és vízből készült Pupsicle-t kutyaropi-pálcikán kínálják kedvenceinknek.

És hogy mi köze a két csapatnak egymáshoz?

Objektum doboz

Az Anjuna Ice Pops tulajdonosai, Szabó Milán és Szalay József úgy döntöttek, hogy szeretnének támogatni egy kutyákat mentő szervezetet az általuk készített kutyafagyik eladásából befolyt összeggel. A MFÖEK csapatát választották, akik természetesen nagyon örültek a felajánlásnak. Amellett, hogy az egész nyári kutyafagyi bevételüket felajánlották a szervezet számára, havonta három mentett kutyust is támogatnak a teljes orvosi költségük fedezésével.

Objektum doboz

Objektum doboz

A kutyafagyit június 15-től a szezon végéig tudjátok megvásárolni, ráadásul MFÖEK kitűzőt is kaptok ajándékba!