bikini

Ha valamit is számít nektek a divat, ezt a fürdőruha fazont hordjátok idén a strandon!

Sokakat már a bikini szótól is kiráz a hideg, hisz az apró bugyi és melltartó szinte mindent megmutat a testünkből. Szerencsére, az utóbbi években egyre nagyobb teret kapnak az olyan fürdőruhák, amelyekben azok is jól érezhetik magukat, akiknek nem gumiból van az úszógumijuk. Az egyrészes darabok mellett most a magas derekú bikinik hódítanak!

Ahogy megszokhattuk, a trendek jönnek és mennek, de leginkább visszajönnek. 2018-ban nem tíz vagy húsz évet, hanem rögtön hatvan évet ugrunk a divat idővonalán és nagyszüleink magas derekú bikinialsóiban napozhatunk a strandon. Már ha úgy ítéljük meg, ez a darab előnyösen áll nekünk.

Az a jó hír, hogy igazából majdnem mindenki felveheti!

A teltebb lányoknak kicsit leszorítja a hasát, karcsúsítja a derekát, eltüntetve jó néhány kilót. A keskeny csípőjű, kis mellű, vékony lábú, úgynevezett oszlop testalkatú lányoknak viszont érdemesebb mintás darabokat választani, amivel optikailag csalhatnak kicsit. Arra viszont figyelni kell, hogy a lábak rövidebbnek tűnnek benne, így a nagyon alacsony lányoknak nem ez a fazon a legjobb választás.

Összegyűjtöttünk nektek pár inspiráló képet, hátha ti is kedvet kaptok egy magas derekú bikini beszerzéséhez!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Mi imádjuk ezt a fazont! Nektek bejön?