Egyéb kategória

A nyár legmenőbb frizuráját 10 másodperc alatt elkészíthetitek

Pillanatok alatt elkészíthetitek a sztárok kedvenc frizuráját, amely csúcsra futott 2018-ban. Amíg rajtuk fordászok dolgoznak akár órákig is mindennap, addig ti 10 másodperc alatt elkészíthetitek.

vous - 2018.07.02.
A nyár legmenőbb frizuráját 10 másodperc alatt elkészíthetitek
gozolos-hajvasalo

Minden, amit tudni akartatok a hajvasalásról, de soha nem mertétek megkérdezni

Évek óta visszaeső hajegyenesítő vagyok, képtelen vagyok leszokni róla, miért is tenném? Egyszerű és szép az egyenes frizura. De mit is okozok ezzel a hajamnak? Ennek jártunk utána a Huszka Petra fodrász segítségével >>>

Kicsit olyan, mintha az 1990-es évek elejére csöppentünk volna a Kaliforniába jöttem vagy a Kis gézengúz forgatására. A helyzet azonban az, hogy 2018-at írunk, és a félcopf ismét menőbb, mint valaha. Hiába jönnek az olyan trendi frizurák, mint a minden hajszínben ultravagány pixie vagy a tompa bob, azokat folyamatosan gondozni kell. Nyáron azonban nemcsak mi töltjük a szabadságunkat valahol, hanem a fodrászunk is. A legegyszerűbb lenne a hajunkkal szinte nem is foglalkozni.

Erre adnak választ a következő sztárok, akik imádják a félcopfot a mi legnagyobb örömünkre. Nézzétek meg, ők hogyan csinálják, és induljatok holnap ti is így a dolgozni vagy nyaralni.

Bella Hadid

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Gigi Hadid

Objektum doboz

Hilary Duff

Objektum doboz

Ella Eyre

Objektum doboz

Palvin Barbi

Objektum doboz

Gabi Union

Objektum doboz

Puha Andi Hámori Zsófi húzós vous interjú

Ezért ne nyúljatok bolti hajfestékhez!

Soha nem gondoltam, hogy valaha érdekelni fog a hajfestékem márkája, színe, eredete, minősége, tartalma. Minek is érdekelt volna, hiszen hosszú ideig a fekete hajúak táborát erősítettem, így mindig lekaptam egy fekete hajfestéket a polcról, és ennyivel le volt tudva a dolog. Befogta, nem kopott nagyon, és ugyanolyan színt adott mindig. Aztán barna akartam lenni.

Puha Andrea tapasztalatait ide kattintva olvashatjátok!

Ajánlott cikkek