Egyéb kategória

A legidegesítőbb Instagram felhasználók

Manapság az Instagram az életünk részévé vált, így a különböző felhasználókat már élesen el tudjuk egymástól különíteni. Mindenkit más szokások idegesítenek, azonban akad néhány “instázó”, akik kifejezetten irritálóak tudnak lenni a legtöbb embernek. Őket szedtük mi most egy csokorba.

vous - 2018.07.02.
A legidegesítőbb Instagram felhasználók

Tökéletes az életem!

Mindannyian ismerjük azokat az insta felhasználókat, akik azt mutatják a világ felé, hogy életük elképesztően szuper. A valóság valószínűleg nem így fest, ők mégis mindig csak életük fényesebb és csillogóbb mozzanatait osztják meg. A lényeg, hogy mindenki lássa milyen drága étterembe mennek és milyen márkás cuccaik vannak.

Forrás:
unsplash.com

100 hashtag nélkül nincs poszt!

Ők azok a felhasználók, akik szó szerint minden hashtaget felhasználnak, ami csak létezik. Mindezt a lájkok vadászata miatt teszik, hiszen ha nincs több száz lájk képükön, teljesen összetörnek! 

Az érthetetlen

Igazából azt sem tudjuk, hogy ők hogy néznek ki, hiszen soha nem töltenek fel magukról, vagy életükről képet. Ennek ellenére aktívak a negatív kommentelgetésekben, bárkinek képesek csípősen beszólni, hiszen arc néllkül mindenki bátrabb…

A szelfikirálynő

Talán ők azok a típusok, akik a legtöbb ember agyára mennek. Naponta 10 szelfit osztanak meg magukról, persze a legtöbb kép ugyanolyan, csupán néhány miliméteres elmozdulások vannak. Az erőfeszítésüket persze értékelnünk kell, hiszen a képek előtt akár hosszú órás készülődések húzódhatnak. 

Ajánlott cikkek