Egyéb kategória

Erre figyeljetek az online ismerkedésnél, ha nem akartok csalódni

Az online világban könnyű félreérteni egymást és eltitkolni fontos dolgokat. De vannak olyan jelek, melyek előrevetítik, hogy a másik nem az, akinek mutatja magát.

vous - 2018.07.03.
Erre figyeljetek az online ismerkedésnél, ha nem akartok csalódni

A társkereső alkalmazások megjelenésével könnyebbé vált az ismerkedés, de a párkapcsolatok szemernyivel sem lettek egyszerűbbek, sőt. A virtuális jelenlét sok alkalmat ad a félreértésekre. Nem mindenki fejezi ki egyértelműen a szándékait, azt, hogy komoly vagy alkalmi kapcsolatot keres és mit vár a másiktól. 

Világosan kommunikál vagy nem?

Van, aki csak a saját szabályai szerint szeret játszani, több vasat tart egyszerre a tűzben, csak sok idő múlva válaszol vagy hosszabb időkre eltűnik. Ha találkoztatok már hasonlóval, és mindez zavar, akkor a következő alkalommal érdemes néhány kérdést feltennetek magatoknak a másikról: következetes és megjósolható a viselkedése? Elérhető és meg lehet bízni benne? Felelősségteljes ember? Ha ezekre a kérdésekre igen a válasz, akkor kisebb az esélye a csalódásnak, mert világosan kommunikálja a szándékait. Ha azonban nemmel feleltek a kérdésekre, és sokszor érzitek, hogy csak találgatni tudtok,

akkor bizony, veszélyes terepre tévedtetek.

Forrás:
unsplash.com

A feszültség még nem kémia

A randiszíntéren sokan összekeverik a feszültséget a szerelemmel. Izgatottan várjátok, hogy fog-e hívni? Hogy válaszol-e az sms-etekre? Ez még nem jelenti automatikusan, hogy működik köztetek a kémia. Ez pusztán azt jelenti, hogy a másik nem annyira érdeklődik. Ha sokáig tart ez a macska-egér játék, valószínűleg nem ő a megfelelő partner, és a helyzet csalódást tartogat.  

Ajánlott cikkek