Egyéb kategória

Oprah Winfrey végre elárulta, mit érzett Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén

2018. május 19-én, több mint egy hónapja mondta ki a boldogító igent Harry herceg és Meghan Markle. Az esküvőn sok-sok híresség tette tiszteletét, köztük Oprah Winfrey is. A brit Vogue legújabb számából az is kiderült, mit érzett az esküvőn.

vous - 2018.07.03.
Oprah Winfrey végre elárulta, mit érzett Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén
oprah

Gyerekként cipője sem volt, ma a világ egyik legbefolyásosabb embere: 5 egyperces történet Oprah Winfrey életéből

Mélyszegénységbe született, ma 3 milliárd dollárra becsülik a vagyonát. A világ legbefolyásosabb emberei közt tartják számon: elég megemlítenie, mit olvas esténként, és a könyv napokon belül felkerül a bestsellerlistára. Magának köszönheti a sikerét, és mindenkit az érdekel, hogyan csinálta. Oprah Winfrey életét tanítani kellene – mi most 5 egyperces történetet osztunk meg róla.

Oprah Winfrey-t mindig körülveszi az az óriási szeretet, amit Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén érzett. „Azóta is úgy érzem, minden lehetséges a szeretet erejével. Curry tiszteletesnek igaza volt” – olvasható a brit Vogue augusztusi számában.

Objektum doboz

Egyébként az a halványrózsaszín ruha, amit az esküvőn viselt last minute döntés volt. Majdnem úgy járt, mint Katalin hercegné, akit krémszínű ruhája miatt sokan megszóltak, mert sok-sok fotón fehérnek tűnt a ruha. Pedig Katalin legalább a szekrényéből vásárolt, korábban háromszor is viselte az adott darabot.

Oprah Winfrey addig-addig nézegette a saját ruháját, míg túl világosnak ítélte, rá is keresett a neten, ahol egyenesen fehérnem tűnt a fotón. Akkor döntött úgy, hogy nem kockáztat, fehéret nem viselünk esküvön. Stella McCartney divattervező csapata az esküvőt megelőző éjszaka Oprah új ruháján dolgozott. 

Objektum doboz

Harry herceg Meghan Markle esküvő

Mindenki Meghan Markle ruhájáról beszél, de mit mond 2 magyar menyasszonyiruha-tervező?

Ma már pontosan tudjuk, milyen ruhát viselt Meghan Markle az év esküvőjén. Harry herceg feleségének ruháját Clare Keller brit divattervező, a francia Givenchy divatház vezető tervezője álmodta meg. A ruha sokak véleménye szerint túl egyszerű, mások díjazzák az egyszerű, de nagyszerű irányvonalat. A megosztó darabról szakembereket is megkérdeztem: milyen hatással lesz Meghan Markle ruhája az esküvői divatra, mit üzen a magyar menyasszonyoknak? Két magyar menyasszonyiruha-tervező válaszolt.

Ajánlott cikkek