nők

Ez a 3 csillagjegy a leghiszékenyebb mind közül

Nem mindenkivel érdemes tréfákat játszani – van, aki komolyan sérülhet még akkor is, ha mi nem gondoljuk komolyan a heccelést. Ez a három csillagjegy kifejezetten hiszékeny, ezért óvatosan kell bánnunk a lelkivilágukkal, nehogy akaratlanul is megbántsuk őket, és elveszítsük a bizalmukat örökre.

Kos

Talán meglepő lehet, hiszen a Kosok önfejűségükről és hirtelen haragjukról híresek – csakhogy ez a hirtelen harag pontosan azt akarja eltakarni, hogy ez a csillagjegy nagyon könnyen megbántódik, mert nagyon hiszékeny, és könnyű belehúzni a csőbe. Ha azonban erre rájön, megsértődik, és felhúzza magát – ekkor jön a tipikus Kos-viselkedés, a hirtelen haraggal és a féktelen dühvel. Nem kell azonban magunkra venni ezt sem, a Kos csak nem képes palástolni a zavarát.

Nézzétek meg a másik két csillagjegyet ITT.
 

Forrás:
Unsplash

600

3 csillagjegy, akikből a legjobb feleség lehet – állítólag...

A születési dátumunk sok mindenben meghatározhatja az életünket, a személyiségünket – vannak, akik hisznek ebben és persze vannak, akik nem. Akárhogy is, az asztrológusok és a szakértők szerint a csillagjegyünk szerint sok minden elmondható rólunk. Úgy is mondhatnánk, hogy a bennünket jellemző tulajdonságok „meg vannak írva a csillagokban”, ahogyan a szerelmi történetek és remélhetőleg a házasságok is. Állítólag ebből a 3 csillagjegyből lehet a legjobb feleség – persze sok mindenen múlik még, de lássuk, kiket érdemes leginkább elvenni!