Egyéb kategória

Környezetbarát fakunyhókat épít a Hello Wood

Környezetbarát fakunyhók, kortárs víkendházak épülnek a Hello Wood idei nyári egyetemén július 7. és 15. között Csóromföldén.

vous - 2018.07.05.
Környezetbarát fakunyhókat épít a Hello Wood

Idén a kisméretű kabinházak megépítésére helyezi a hangsúlyt a Hello Wood a 30 ország építészeinek részvételével megrendezett nemzetközi nyári egyetemén – olvasható a szervezők közleményében.

A campuson zajló oktatási és kutatás-fejlesztési program során összesen hét épület fog elkészülni, köztük a Hello Wood egyik alapítójának, Ráday Dávidnak a vezetésével a nyolcszemélyes, erdei bulik rendezésére alkalmas szálláshely is. A megvalósult faházakat az érdeklődők a tábor utolsó napján, július 15-én, valamint az utána kezdődő Művészetek Völgyében akár tárlatvezetés keretében is megtekinthetik majd.

A Hello Wood mindenkori nyári építésztáborának Csóromföldén megalakult campusa idén a Kabinláz (cabin fever) hívószó alatt fog továbbfejlődni. A cabin fever Amerikában a bezártságból, izolációból fakadó tünetek összességét jelenti, használják a szlengben a téli depresszió szinonimájaként is.

A cikk folytatását olvassátok el itt!

Forrás:
fyouture
Ajánlott cikkek